Έμφραγμα στο 94΄ο Απόλλων Σμύρνης

17:56 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος λύγισε στις καθυστερήσεις από την Προοδευτική, που επικράτησε με σκορ 3-2.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», κρατούσε είχε στο τσεπάκι το τρίποντο μέχρι το 89΄, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 κι ενώ από το 70΄αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοροβέση.
Οι «βυσσινοί» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ισοφάρισε σε 2-2 και στο 94΄κατάφερε να πάρει τη νίκη, σημειώνοντας το τελικό 2-3!

Οι δύο ομάδες απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας θέαμα και πολλά γκολ!
Οι

γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41΄, με πλασέ του Τσιλιγκίρη.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουμεντάκος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με κοντινό πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 59΄ο Καλαϊτζίδης με σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 62΄ο Σούφλας υπέπεσε σε πέναλτι, αφού βρήκε την μπάλα με το χέρι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Λαζανάς, κάνοντας το 2-1.
Στο 70΄οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κοροβέση, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 89΄ο Σούφλας ισοφάρισε σε 2-2, με μονοκόμματο σουτ, αφού η μπάλα βρήκε και το σώμα του Καραδέμητρου.

Στο 91΄ ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο 3-2, όταν ο Κύργιας με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το τελικό 2-3, διαμόρφωσε ο Σαββίδης στο 94΄, με αυτογκόλ, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την εστία του Κόη, ο οποίος στην προηγούμενη φάση είχε αποκρούσει προσωρινά σουτ του Λύγκου!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κόης, Αντωνίου (20' Μαρίνου), Κοροβέσης, Κισκαμπάνης, Κύγιας, Σαββίδης, Διαμάντης, Μπιλίτσης, Τσιλιγκίρης (81' Μπιμπίρης), Καραδέμητρος, Λαζανάς (90'+1 Ζαχαρόπουλος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Χαλκιάς (83' Γρίβας), Καλαϊτζίδης (69' Σουλελές), Βασιλάκος, Σάμιος (76' Μπερνιδάκης), Αλεξίου, Σούφλας, Μηνάς, Κουμεντάκος, Ερρίκος, Λύγκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα