Έκοψε τα μαλλιά του ο Faber!

Ένας σοβαρός τραυματισμός της αδερφής του υποχρέωσε τον Urijah Faber να κόψει τα μαλλιά του και να συγκινήσει τους πάντες κατά την διάρκεια των εορταστικών ημερών.

Η πλούσια... κόμη του του μαχητή του UFC αποτελούσε σημείο-κατατεθέν του. Ωστόσο, αυτή ανήκει στο παρελθόν, από την στιγμή που η 19χρονη αδερφή του έχασε τα δικά της μαλλιά.

Πριν από έναν μήνα, η νεαρή κοπέλα συμμετείχε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Οι τραυματισμοί της προκάλεσαν διακοπή της ομαλής κυκλοφορίας του αίματος στο κεφάλι της και οι ιατροί έπρεπε

να της κόψουν τα μαλλιά, για να πραγματοποιήσουν την σχετική εγχείρηση. Μεταξύ άλλων αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα μνήμης λόγω των χτυπημάτων.

Για αυτό ο Faber μαγνητοσκόπησε το κούρεμα του και το δημοσίευσε στο YouTube. Έτσι θα μπορέσει να αποδείξει στην αδερφή του ότι στάθηκε δίπλα της κατά την διάρκεια της νοσηλείας της.

Όλα αυτά ενώ προετοιμάζεται για αγώνα τίτλου με τον Dominick Cruz για τον τίτλο Bantamweight στο UFC, ο οποίος θα «χτιστεί» μέσα από το ριάλιτι «The Ultimate Fighter 15».

Keywords
Τυχαία Θέματα