Την «έπαθαν» οι Μπρόνκος

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της regular season, οι Ντένβερ Μπρόνκος γνώρισαν «βαριά» ήττα μέσα στην έδρα των Μπάφαλο Μπιλς και ανέτρεψαν τα δεδομένα πρόκρισης στα play off.

Αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, οι Μπιλς έφθασαν εύκολα στο 40-14, αφού ο Tim Tebow βρέθηκε σε πολύ άσχημη βραδιά για τους Μπρόνκος. Μάλιστα, οι Όκλαντ Ρέιντερς πέρασαν με 16-13 από την έδρα των Κάνσας Σίτι Τσιφς και πλέον ισοβαθμούν στο 8-7 με την ομάδα του Ντένβερ στην κορυφή του δυτικού

ομίλου του AFC.

Ακόμα, οι Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τριπλή ισοβαθμία στο συγκεκριμένο γκρουπ, αλλά χάνουν με μεγάλη διαφορά αυτή την στιγμή στην έδρα των Ντιτρόιτ Τάιγκερς.

Από τα υπόλοιπα ματς του μεσημεριανού προγράμματος της προτελευταίας αγωνιστικής ξεχώρισαν οι νίκες των Τενεσί Τάιτανς και των Νιου Γιορκ Τζάιντς. Οι πρώτοι ισοβαθμούν πλέον με τους Ρέιντερς και τους Νιου Γιορκ Τζετς στην «κούρσα» της δεύτερης wild card του AFC. Οι δεύτεροι επικράτησαν των Τζετς στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για το αντίστοιχο εισιτήριο του NFC.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του μεσημεριανών παιχνιδιών της 16ης εβδομάδας του NFL:

Μπάλτιμορ Ρέιβενς-Κλίβελαντ Μπράουνς 20-14
Μπάφαλο Μπιλς-Ντένβερ Μπρόνκος 40-14
Καρολάινα Πάνθερς-Τάμπα Μπέι Μπουκανίερς 48-16
Σινσινάτι Μπένγκαλς-Αριζόνα Κάρντιναλς 23-16
Κάνσας Σίτι Τσιφς-Όκλαντ Ρέιντερς 13-16
Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς-Μαϊάμι Ντόλφινς 27-24
Νιου Γιορκ Τζετς-Νιου Γιορκ Τζάιντς 14-29
Πίτσμουργκ Στίλερς-Σέιντ Λούις Ραμς 27-0
Τενεσί Τάιτανς-Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς 23-17
Ουάσινγκτον Ρέντσκινς-Μινεσότα Βάικινγκς 27-33

Keywords
Τυχαία Θέματα