Απόλυτα εύστοχοι οι Μέιπλ Λιφς

Κόντρα στους... μετρ του είδους, οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς επικράτησαν των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς στα πέναλτι, ύστερα από το προγενέστερο 3-3.

Ο James Reimer, τερματοφύλακας των Λιφς, οδήγησε τον αγώνα στην παράταση και μετέπειτα στα πέναλτι καταγράφοντας 43 αποκρούσεις. Στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή, οι Tyler Bozak, Tim Connolly και Nazam Kadri ξεπέρασαν τον Martin Brodeur, οπότε «ξελάσπωσαν» τον Reimer

που δέχθηκε γκολ από τους Ilya Kovalchuk και Zach Parise, πριν αποκρούσει το σουτ του Patrik Elias. Αυτή ήταν μόλις η τέταρτη ήττα των γηπεδούχων στα πέναλτι σε σύνολο 15 σχετικών ευκαιριών.

Οι Bozak και Kadri, μάλιστα, είχαν διαμορφώσει το 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων στο δεύτερο 20λεπτο, αλλά το συγκεκριμένο σκορ δεν... κράτησε. Το άλλο γκολ των νικητών σημειώθηκε από τον David Steckel, πρώην παίκτη των «διαβόλων», οι οποίοι είχαν τέρματα από Jacob Josefson, Parise και Adam Henrique.

Πλέον ο καναδικός σύλλογος έχει 74 βαθμούς και απέχει οκτώ από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Εν ολίγοις έχει απλά μαθηματικές ελπίδες περί παρουσίας στα play off. Από την άλλη, οι Ντέβιλς άθροισαν ενενήντα βαθμούς και διατηρήθηκαν στην έκτη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα