Εκκενώθηκε το ΒΑΚ, κέρδισε το Πέραμα

Σε έναν επεισοδιακό αγώνα, που στιγματίστηκε από διακοπή 25 λεπτών, το Πέραμα επιβλήθηκε με 84-83 του ΟΦΗ στο ΒΑΚ.

Ύστερα από δυόμισι ώρες και πολλή ένταση, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν από το Ηράκλειο χάρη σε δύο εύστοχες βολές του Άρη Κορωνίδη 4’’ πριν από το φινάλε. Το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου μπήκε εξ αρχής αποφασισμένο για το «διπλό», δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως προηγήθηκε με 24-13 στο 10’ και

50-40 στο ημίχρονο. Ωστόσο, το επεισόδιο του Βαγγέλη Βλάχου με το Νίκο Μίχαλο ήταν αυτό που χαρακτήρισε τον αγώνα.

Στο 29’ κι ενώ το σκορ ήταν 61-58 υπέρ των φιλοξενούμενων, ο προπονητής των Κρητικών και ο παίκτης του Περάματος είχαν έντονη λογομαχία, η οποία οδήγησε στην είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές αναγκάστηκαν όχι μόνο να διακόψουν την αναμέτρηση, αλλά και να ζητήσουν την εκκένωση του ΒΑΚ, όπως κι έγινε. Επίσης, αποβλήθηκαν τόσο οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του επεισοδίου όσο και ο Μάρκο Μιλίσεβιτς, ο οποίος έφτυσε τους φιλάθλους!

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο άδειο κλειστό με τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν πόντο πόντο και τον Κύπριο πλέι μέικερ να δίνει το μεγάλο «διπλό» στην ομάδα του. Στα εναπομείναντα τέσσερα δευτερόλεπτα ο Αλέξης Μπάρδας προσπάθησε να «κλέψει» τη νίκη για τον ΟΦΗ, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Δεκάλεπτα: 13-24, 40-50, 66-67, 83-84.

Keywords
Τυχαία Θέματα