Είσαι Σέρβος φορ; Νιώθεις μόνος; Δε σε μαρκάρει κανείς; Τηλεφώνησέ μας…

Γεια χαρά σας osporωμένοι και onsporωμένες μου. Ο Φερέιρα μετά την παραμονή του στο νοσοκομείο, είναι πλέον πολύ δεμένος με την ομάδα, αφού είναι… άρρωστος Παναθηναϊκός!

Στην κλινική ο Φερέιρα είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει αυτό που λέγεται για την κοινωνία μας. Ότι γέμισε ο τόπος αδερφές. Νοσοκόμες εννοώ.


Πληροφορίες λένε ότι οι γιατροί βλέποντας τα κλοτσίδια που έτρωγε σε κάθε φάση, ο Λέτο έπαιζαν στοιχήματα πότε ακριβώς θα κάνει

εισαγωγή στην ορθοπεδική ο Αργεντίνος.


Σύμφωνα με έγκυρε πηγές ο Ζεσουάλδο φεύγει από το νοσοκομείο έχοντας βρει:


1) Γιατρικό για την άμυνά του
2) Φάρμακο για την περίπτωση που… πονοκεφαλιάζει πως θα τους χωρέσει όλους στην 11άδα!
3) Ενέσεις ηθικού για μετά από ήττες
4) Λύση για την… ασθενή μνήμη του
Του απαγόρεψαν μάλιστα δια ροπάλου το κάπνισμα και όταν λέμε δια ροπάλου το εννοούμε, αφού ο θεράπων ιατρός του ήταν οπαδός του Ηρακλή και μάλιστα πολύ φορτωμένος με αυτά που έκαναν στην ομάδα του.


Για να καταλάβετε τις προάλλες ήρθε ένας ασθενής με καταρράκτη, αλλά επειδή τον έλεγαν Σοφοκλή και έλεγε «βοηθήστε με ρε παιδιά δεν βλΕΠΟ, δεν βλΕΠΟ» ο Ηρακληδέας γιατρός του έκανε 17 φορές κολονοσκόπηση φωνάζοντάς του πριν από κάθε φορά, τώρα θα… δεις εσύ!


Ο δε ασθενής στο τέλος είπε «τα είδα όλα». «Δε σου το’ λεγα;» φώναξε ο μπλε γιατρός. «Τώρα… δε βλέπω την ώρα να φύγω» πρόλαβε να πει ο Σοφοκλής και ο Ηρακληδέας του έκανε άλλη μια κολονοσκόπηση δώρο του καταστήματος για να βλέπει και την ώρα που θα΄φευγε!


Και όταν ο διευθυντής τον ρώτησε τι έκανε, ο κυανόλευκος ντόκτορ απάντησε «μας είπαν να κάνουμε πρακτική εξάσκηση και εγώ άκουσα… πρωκτική»
Πάντως ο Ηρακληδέας γιατρός, τον συμπάθησε τον Φερέιρα, γιατί είναι κι αυτός… Γηραιός!


Κατά τα λοιπά, μια άλλη πηγή λέει ότι ο Ζεσουάλδο περνώντας έξω από το χειρουργείο πήρε το μάτι του, τους Καλόπουλο, Κωνσταντινέα, Κάκο, Κουκουλάκη, Κύρκο. Μάλλον το παίρνουν αλφαβητικά και ήταν η σειρά του «Κ» για… πρακτική!


Ο Φερέιρα ζήτησε από τον απέναντί του στο θάλαμο, έναν μπάρμπα που είχε πρόβλημα με την ακοή του «τσιγάρο να καπνίσει» κι αυτός άκουσε ότι ο Ζεσουάλδο ήθελε «το γαύρο να γα…ήσει» και άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει συνθήματα!


Το διπλανό κρεβάτι του Φερέιρα, το καθάριζαν πάντως τη Δευτέρα το βράδυ οι νοσηλεύτριες. «Ποιος θα έρθει εδώ;» ρώτησε ο Φερέιρα. Οι νοσηλεύτριες απάντησαν αμέσως «Ποιος άλλος; Ο διάολος, αν… σπάσει το ποδάρι του αύριο και βάλει τα χρήματα ο πρίγκιπας! Πάμε παρακάτω…


Κοινωνικό μήνυμα: Είσαι σέντερ φορ; Είσαι Σέρβος; Νιώθεις απελπιστικά μόνος; Δε σε πλησιάζει κανένας; Δε σε μαρκάρει ψυχή; Δε σου χαρίζουν ούτε ένα τζαρτζάρισμα, ούτε ένα τόσο δα τάκλιν βρε αδερφέ; Νιώθεις κενός παρά τα τέσσερα γκολ; Τόλμησε και πάρε τηλέφωνο τώρα στη γραμμή βοήθειας για καταθλιπτικούς και όχι καταπληκτικούς σέντερ φορ! Κάποιο ειδικευμένο μπακ θα βρεθεί στην προπόνηση να σε μαρκάρει. Να νιώσεις και πάλι ότι μετράς, ότι σε

Keywords
Τυχαία Θέματα