Είχε ζητήσει ανταλλαγή ο Nash

Μπορεί ο Rick Nash να έμεινε στους Κολόμπους Μπλου Τζάκετς, αλλά περιήλθε σε δύσκολη θέση όταν γνωστοποιήθηκε πως ζήτησε να φύγει από την ομάδα.

Ο 27χρονος Καναδός δεξιός επιθετικός των ουραγών του NHL αποτέλεσε το «καυτό» όνομα στην αγορά «ανταλλαγών» τις τελευταίες μέρες πριν την λήξη της σχετικής προθεσμίας. Αν και οι Τζάκετς δέχθηκαν αρκετές προσφορές,

τελικά αποφάσισαν να τον κρατήσουν.

Το αρνητικό, όμως, προέκυψε παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση του Nash από το Κολόμπους. Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής, Scott Howson, αποκάλυψε πως ο ίδιος ο παίκτης είχε ζητήσει ανταλλαγή.

Έτσι οι οπαδοί, οι οποίοι νόμιζαν πως η διοίκηση ήθελε να «εξαργυρώσει» το σημαντικότερο της «περιουσιακό στοιχείο», συγκλονίστηκαν, αφού θεωρούσαν ότι ο παίκτης ήταν... πιστός. Στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από όλα τα παραπάνω, ο 4-φορές All-Star υποστήριξε ότι παραμένει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις των Μπλου Τζακετς και πρόσθεσε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά παραδέχθηκε ότι έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στους φίλους της ομάδας.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να παραμείνει αρχηγός, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Άλλωστε, υπό τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, πολύ δύσκολα θα μείνει ο Nash στους Μπλου Τζάκετς το 2012-13.

Keywords
Τυχαία Θέματα