Tαγματάρχης: «Η ΕΡΤ δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται»

Η ΕΡΤ υποστήριξε πέρυσι περισσότερες από 350 δράσεις πολιτισμού που αναπτύχθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα, θέτοντας στο επίκεντρο τους θεσμικούς φορείς πολιτισμού αλλά και τα νεανικά καλλιτεχνικά σχήματα.

Aκόμη έδωσε την ευκαιρία σε πολιτιστικούς οργανισμούς, γνωστές καλλιτεχνικές ομάδες και δημιουργούς να προβάλουν το έργο τους.

Απευθύνθηκε στην ελληνική κοινωνία, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να ενταχθούν σε αυτήν , με δεκάδες πρωτοβουλίες όπως με τη δράση

«Κάνε την εκπομπή σου» και τις ανοιχτές συναυλίες στο κοινό.

Αυτά αναφέρθηκαν στη διάρκεια του δημόσιου απολογισμού των δράσεων της δημόσιας τηλεόρασης για το 2011 που έγινε σήμερα από τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη, στο θέατρο «Ακροπόλ», παρουσία προσωπικοτήτων των γραμμάτων και των τεχνών.

«Το 2011 ήταν μία δύσκολη χρονιά. Γίναμε φτωχότεροι όχι μόνο σε οικονομική διάσταση, αλλά και σε προσωπικότητες του πολιτισμού που χάσαμε μέσα σε αυτή τη χρονιά. Η ΕΡΤ θεωρεί υποχρέωσή της να τους τιμήσει. Τον Μανώλη Ρασούλη, τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Θανάση Βέγγο, τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον Ντίνο Κατσουρίδη, την Λουκία Ρικάκη, τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και τόσες ακόμη μεγάλες απώλειες που είχαμε μέσα στην χρονιά που έφυγε», σημείωσε στην ομιλία του ο κ. Ταγματάρχης.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.gr για το θέμα με τίτλο: Tαγματάρχης: «Η ΕΡΤ δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα