Εύκολα οι ομάδες του Μάντσεστερ

Καμία διαφοροποίηση δεν υπήρξε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, με την Σίτι να είναι μπροστά στους δύο βαθμούς από την Γιουνάιτεντ.

Εύκολο έργο είχε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ Στάντιουμ» απέναντι στην Στόουκ της οποίας και επικράτησε 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο που σημείωσε δύο γκολ (29’, 54’) με τον Τζόνσον ενδιάμεσα (36’) να κάνει το 2-0.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν εύκολο έργο στο «Κρέιβεν Κότατζ» καθώς επικράτησαν 5-0. Ο Γουέλμπεκ στο 5’ άνοιξε το σκορ με τον Νάνι στο 28’ να

κάνει το 2-0. Ο Γκιγκς ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 43’. Στα τελευταία λεπτά οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν ακόμα δύο γκολ με τους Ρούνεϊ (88’) και Μπερμπάτοφ (90’).

Σημαντική νίκη πήρε η Άρσεναλ στο «Βίλα Παρκ» απέναντι στην Άστον Βίλα, επικρατώντας 2-1. Ο Φαν Πέρσι με πέναλτι στο 17’ συνέχισε το σκοράρισμά του, με τον Όλμπρινγκτον να ισοφαρίζει προσωρινά στο 54’. Αυτός που έδωσε τη νίκη στους «κανονιέρηδες» ήταν ο Μπεναγιούν στο 87’.

Συνεχίζεται η κατηφόρα της Νιούκαστλ η οποία ηττήθηκε με 3-2 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» από την Γουέστ Μπρομ. Ο Οντεμβιγκί στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσει ο Μπα στο 35’. Ο ΜακΆλεϊ όμως στο 44’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο επιθετικός της Νιούκαστλ, Μπα ισοφάρισε και πάλι στο 81’ για να έρθει ο Σάρνερ στο 84’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Πολύ σημαντικό «τρίποντο» που την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις πήρε η Έβερτον που επικράτησε 1-0 της Σουόνσι με τέρμα του Όσμαν στο 60’.

Σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Σάντερλαντ εκτός έδρας απέναντι στην ΚΠΡ που επικράτησε 3-2. Ο Μπέντνερ στο 19’ άνοιξε το σκορ με τον Σεσενιόν στο 54’ να κάνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι όμως ισοφάρισαν άμεσα με γκολ των Χέλγκουσον (63’) και Μακί (67’) για να έρθει ο Μπράουν να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα και να δώσει τη νίκη στις «μαυρόγατες» στο 89’.

Τέλος η Λίβερπουλ για ακόμα μία φορά «κόλλησε» στο «μηδέν» στο «JJB» άπέναντι στην Γουίγκαν παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα