Έδρα και ψυχολογία θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός

Μετά το θρίαμβο της Κωνσταντινούπολης, ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τη χρονιά με ακόμη έναν τίτλο, αυτό του πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν τον ενθουσιασμό από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και να συγκεντρωθούν στους τελικούς της Α1, που ανοίγουν την αυλαία τους απόψε (17/05, 22:00) στο ΣΕΦ.

Εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε για

δείγμα, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι», προκειμένου να διατηρήσουν το πλεονέκτημα της έδρας και να κάνουν το 1-0.

Ο Έισι Λο έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί, καθώς δεν προπονήθηκε ούτε χθες (16/05), ωστόσο ο Αμερικανός άσος έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη, όπως έκανε και στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Άλλα προβλήματα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν υπάρχουν, με τον Σέρβο τεχνικό του Ολυμπιακού να προσπαθεί όλες αυτές τις ημέρες να κρατήσει τους παίκτες του σε καλή κατάσταση και συγκεντρωμένους στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Σπανούλης είπε χθες (16/05) ότι ο Ίβκοβιτς είναι ο ιδανικότερος για να κάνει κάτι τέτοιο και απλά μένει να φανεί το βράδυ αν θα μπορέσει να τα καταφέρει...

Keywords
Τυχαία Θέματα