Δύο τρόπαια θέλει ο Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι... συνέρχεται ακόμα από την αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από το Champions League, αλλά απαιτεί δύο τίτλους εντός της σεζόν και εστιάζει την προσοχή του στην Τσέλσι.

Οι «πολίτες» του Μαντσίνι θα συνεχίσουν στο Europa League. Σε αντίθεση με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, η οποία υποβαθμίζει την διοργάνωση, ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε εξαρχής

ότι αυτή αποτελεί άμεσο στόχο της ομάδας του. Δεν άλλαξε γνώμη 24 ώρες ύστερα από το πέρας του αγώνα με την Μπάγερν:

«Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε, αλλά η τελική κατάταξη μας την φετινή χρονιά είναι κρίσιμη. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση δύο τροπαίων φέτος. Του χρόνου, αν είμαστε στο Champions League, θεωρώ ότι θα έχουμε καλύτερη πορεία σε αυτό. Είμαστε απογοητευμένοι, κάτι που είναι φυσικό. Θέλαμε την πρόκριση, αλλά δεν την πήραμε.

Η Premier League είναι εξίσου σημαντική. Υπάρχει και το Europa League. Αν είμαστε τυχεροί και αποφύγουμε τους τραυματισμούς, τότε έχουμε το περιθώριο διάκρισης σε αμφότερες τις διοργανώσεις».

Πάντως, ο επόμενος στόχος είναι η Τσέλσι. Οι δύο ομάδες «συγκρούονται» την Δευτέρα (12/12) για την Premier League και ο Μαντσίνι σχολιάζει:

«Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα σε δύο-τρεις μήνες. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι καλός προπονητής. Θεωρώ ότι οι κόουτς χρειάζεται χρόνο στις νέες του ομάδες. Η Τσέλσι έχει αποδείξει ότι είναι δυνατή τις τελευταίες εβδομάδες. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα