Δύο hits ο Γιούκιλις στη νίκη των Μπόστον Ρεντ Σοξ

Οι Μπόστον Ρεντ Σοξ του Κέβιν Γιούκιλις επικράτησαν με 6-5 των Μπάλτιμορ Όριολς του Νικ Μαρκάκη στο τελευταίο παιχνίδι τριπλής σειράς.

Άλλωστε οι Daniel Nava και Kelly Shoppach σημείωσαν home runs στο έκτο inning δίνοντας το προβάδισμα στις «κόκκινες κάλτσες» και τη νίκη στον Daniel Bard (4-5). Ο Scott Podsednik πέτυχε επίσης home run για τους

Ρεντ Σοξ, ενώ ο Nick Johnson είχε δύο αντίστοιχα χτυπήματα για τους εκπρόσωπους της Βαλτιμόρης. Από την πλευρά του, ο Μαρκάκης «έγραψε» ένα run με 0/3 hits, ενώ ο Γιούκιλις είχε επίσης ένα run και 2/3 hits, στο δεύτερό του ματς σαν first baseman ύστερα από την επιστροφή του από τραυματισμό. Εν τέλει ο Alfredo Aceves συμπλήρωσε 11 saves.

Χωρίς τον Τζορτζ Κοτταρά οι Μιλγουόκι Μπρούερς κέρδισαν με 8-5 τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και απέτρεψαν τριπλό sweep. Στο πρώτο inning διαμορφώθηκε το 5-0 και στο δεύτερο το 8-0, έπειτα από τριπλό home run του Jonathan Lucroy. Πάντως οι «γίγαντες» μείωσαν σε 8-5 και απαιτήθηκε το έβδομο save του John Axford, για να «κλείσει» το ματς.

Επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις ο Jonathon Niese (2-3) και οδήγησε τους Νιου Γιορκ Μετς στο 3-1 επί των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Πάντως χρειάστηκε τη βοήθεια του Bobby Parnell, ώστε να ολοκληρωθεί το όγδοο inning, ενώ ο Frank Francisco «καθάρισε» το ένατο κομμάτι της αναμέτρησης με το δωδέκατο φετινό του save.

Με walk-off double του B.J. Upton σε βάρος του Darren Oliver (0-2), οι Τάμπα Μπέι Ρέις κέρδισαν με 5-4 τους Τορόντο Μπλου Τζέις στο 11ο inning. Στο όγδοο κομμάτι της αναμέτρησης είχε ισοφαρίσει σε 4-4 με διπλό home run o Edwin Encaranacion, ενώ στο πρώτο inning o Jose Bautista είχε ανοίξει το σκορ με αντίστοιχο ατομικό χτύπημα, αλλά ο καναδικός σύλλογος έχασε τη σειρά με 2-1.

Σε εξέλιξη είναι τα Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Έιντζελς και Σιάτλ Μάρινερς-Τέξας Ρέιντζερς. Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Σινσινάτι Ρεντς-Ατλάντα Μπρέιβς, Μαϊάμι Μάρλινς-Κολοράντο Ρόκις, Κλίβελαντ Ίντιανς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς και Νιου Γιορκ Γιάνκις-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, στις τρεις τα Χιούστον Άστρος-Σικάγο Καμπς, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες και Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μινεσότα Τουίνς, ενώ το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Λος Άντζελες Ντότζερς, που θα αρχίσει στις 03:40.

Keywords
Τυχαία Θέματα