Δώνης: «Δίκαιη η νίκη μας»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στη νίκη επί του Εργοτέλη, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής του Ατρομήτου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, παρότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για αρκετές αποφάσεις του διαιτητή και εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή των Περιστεριωτών στο πρωτάθλημα.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη. Θεωρώ ότι η ομάδα

μου στα πρώτα 25 λεπτά ήταν πολύ καλή και ειδικά στο 2ο μπήκαμε καλύτερα στις μονομαχίες και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το ματς από τακτική. Ήταν δύσκολο ματς, περιμέναμε λίγο διαφορετικό τον Εργοτέλη.

Μας είχε συνηθίσει σε κατοχή, μπήκε σε άλλη μορφή, στις μεγάλες πάσες, οι κεντρικοί μας αμυντικοί συμπεριφέρθηκαν άψογα και οι κινδυνεύσαμε μόνο από μεγάλες πάσες και στημένες μπάλες.

Είναι μεγάλη επιτυχία που έχουμε φτάσει στους 20 πόντους. Έχουμε ακόμη 4 ματς για το τέλος του πρώτου γύρου. Θέλουμε να έχουμε μια καλή συγκομιδή για να διατηρηθούμε ψηλά.

Έχουμε συνηθίσει σε αυτά, όπως κ να έρθει μία ήττα πάντα η ήττες σε στεναχωρούν και σε θυμώνουν. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τις ήττες με μεγάλη ηρεμία.

Η ομάδα συμπεριφέρεται σε διαφορετικές καταστάσεις καλά, σήμερα συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά οι παίκτες μου και πήραμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα