Ξανά χωρίς Λο ο Ολυμπιακός

Χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός χρόνος για χάσιμο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα (22/05) στο παρκέ του ΣΕΦ.

Παρότι χθες (21/05) έπαιξαν στον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό χρόνος για εφησυχασμός δεν υπάρχει, αφού οι υποχρεώσεις τους είναι διαδοχικές. Αύριο (23/05, 19.00) τους περιμένει νέα κρίσιμη αναμέτρηση,

αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού της Α1. Όπως είναι φυσικά, περιθώριο επανάπαυσης δεν υπάρχει. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περίμενε κανονικά σήμερα το απόγευμα (22/05, 19.00) τους παίκτες του στο παρκέ του ΣΕΦ, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, με το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει να παραμένει εκείνο του Έισι Λο.

Ο 27χρονος γκαρντ δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα και η παρουσία του στην αποστολή για αύριο (24/05, 19.00) κρίνεται και πάλι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού θα αποφασιστεί την ύστατη ώρα. Σήμερα (22/05) ο Αμερικανός δεν κατάφερε ξανά να προπονηθεί, παρακολουθώντας απλώς τα συστήματα, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει 100% τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στον αστράγαλο, «ενθύμιο» από τον ημιτελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αγγέλου φρόντισε να προχωρήσει στη λεπτομερή ανάλυση του πρώτου τελικού, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να βάζει από σήμερα (22/05) μπροστά το πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα