Δημητρέλος: «Να υπογράψουν για το καλό τους οι παίκτες»

Αισιόδοξος ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα που πρέπει να προσκομίσει η ΠΑΕ στην UEFA, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, τονίζοντας πως αυτό θα αποτελέσει και ένα μέτρο πίεσης προς τους μετόχους.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο Ανδρέας Δημητρέλος είπε αρχικά: «Χθες μας έφεραν 10 δικαιολογητικά και ελπίζω σήμερα να τα έχουμε όλα. Το συμφέρον τους είναι να υπογράψουν για να μεταφέρουν την πίεση στους

μετόχους. Αν δεν υπογράψουν και τιμωρηθεί η ομάδα με αποκλεισμό, δεν θα είναι καλό. Υπάρχουν δύο λόγοι που θα έπρεπε να υπογράψουν, πρώτο για να πάρουν τα χρήματά τους και ο δεύτερος για να μην τιμωρηθεί η ΑΕΚ. Αν υπογράψουν, δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει».

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τους μετόχους, απάντησε: «Με τους μετόχους δεν είχα μιλήσει. Είχα στείλει μέιλ, έτσι επικοινωνούμε. Οι μέτοχοι δεν είχαν ενημερωθεί, για τα 2,5 εκατ. που απαιτούνται σε πρώτη φάση», ενώ για το λόγο που ανέλαβε την ΑΕΚ με αυτές τις δυσκολίες, είπε: «Η περίοδος που παραιτήθηκε ο Αδαμίδης, είχε μπει η λύση πρωτοδικείου. Ολόκληρη ΑΕΚ και να μην βρεθεί κάποιος… Δεν έπρεπε να οδηγηθούμε σε λύση πρωτοδικείου».

Για το θέμα με τη μη σφράγιση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Δημητρέλος είπε: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω ότι θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Είμαστε σε διαδικασία να έχουμε κάνει, με τους νόμους που έχουν βγει, αίτηση να μπούμε σε κάποιες ρυθμίσεις. Κάναμε νέες ρυθμίσεις, από τη στιγμή που θα τις πληρώνουμε δεν θα έχουμε προβλήματα. Κοιτάμε να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα και μέχρι τον Παναθηναϊκό να έχουμε λύσει οριστικά το θέμα».

Αναφερόμενος σε μια πιθανή βοήθεια από τον Νίκο Νοτιά, είπε: «Πιστεύω ότι όταν θα δει ποιες είναι οι υποχρεώσεις του, θα αντεπεξέλθει. Είναι 5,5 εκατ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές», ενώ για την απολογία προς την UEFA, τόνισε: «Η Morgan Stanley δείχνει ότι έχουμε μπει σε διαδικασία εξυγίανσης. Θα παίξει ρόλο και το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια η ΑΕΚ μειώνει το μπάτζετ και ότι τη νέα χρονιά θα γίνει ακόμη μικρότερο. Θα βασιστούμε και στο ότι στηριζόμαστε σε νέους και Έλληνες παίκτες. Ζητάμε ένα μήνα προθεσμία για να αποδείξουμε ότι είμαστε σε σωστό δρόμο με το δημόσιο και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές».

Keywords
Τυχαία Θέματα