Δικάστηκε ερήμην ο Εθνικός Αστέρας

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε για να εκδικάσει την υπόθεση του Εθνικού Αστέρα, με τους ανθρώπους της ομάδας της Καισαριανής να μην δίνουν το «παρών».

Τα επεισόδια που έφεραν τη διακοπή στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έφεραν τον Εθνικό Αστέρα σε θέση υπόλογου προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ομοσπονδίας συνεδρίασε σήμερα (29/12) το πρωί (10:00) έτσι ώστε να αποφασίσει

ποια θα είναι η ποινή της ομάδας της Καισαριανής ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι κανείς από τον Εθνικό Αστέρα δεν έδωσε το «παρών» στη διαδικασία.

Έτσι, ο Εθνικός Αστέρας δικάστηκε ερήμην και η απόφαση που αναμένεται να γίνει γνωστή εντός των επομένων ωρών αναμφίβολα θα φέρει αρκετό προβληματισμό στην Καισαριανή. Βάσει κανονισμών ο Εθνικός Αστέρας θα τιμωρηθεί με μία ή δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, χρηματική ποινή 75.000 ευρώ, και αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Football League.

Παράλληλα, όπως είναι φυσικό, ο αγώνας Κυπέλλου θα κατακυρωθεί υπέρ του ΠΑΟΚ και ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει επίσημα το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα