Διευκρινήσεις από Χαλκίδα

Εν αναμονή της απάντησης του Δημήτρη Λιόγα, για το εάν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, βρίσκονται στη Χαλκίδα.

Οι διοικούντες το σύλλογο εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία διευκρινίζουν πως ο έμπειρος προπονητής προς το παρόν παραμένει στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας τους, ωστόσο εάν επιθυμεί να αποχωρήσει για να αναλάβει την ΑΕΚ δεν θα του σταθούν εμπόδιο, μια και είναι κάτι το οποίο ούτε μπορούν να ελέγξουν ούτε δύναται να παρέμβουν.

Η

ανακοίνωση: «Πρέπει να απαντηθούν επίσημα από την πλευρά του Γυμναστικού όλα τα κυριακάτικα (16/10) δημοσιεύματα που αφορούν στην αποχώρηση του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Λιόγα. Για να αποκατασταθεί πλήρως η αλήθεια, η διοίκηση της ομάδας του Γυμναστικού έχει να δηλώσει τα εξής...

Τα τελευταία δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν αναφέρουν την αποχώρηση του προπονητή της ομάδας κυρίου Λιόγα, όπως επίσης και των βασικών παικτών της ομάδας λόγω οικονομικών προβλημάτων . Αυτήν τη στιγμή, όμως, όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην ομάδα και προπονούνται κανονικά, δεν αποχώρησε κανείς, υπέγραψαν και ο Ηλίας Τομαράς με τον Τζίμη Γεώργαρο και η ομάδα του Γυμναστικού είναι πανέτοιμη για τον αγώνα της Κυριακής (23/10) στην πρώτη αγωνιστική στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο προπονητής Δημήτρης Λιόγας συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις και μέχρι και σήμερα είναι προπονητής του Γυμναστικού. Από την πλευρά της ομάδας, ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα απομάκρυνσής του, για οποιοδήποτε λόγο, και όσον αφορά για την περιβόητη πρόταση μείωσης των αποδοχών που αναφέρουν τα δημοσιεύματα, αυτή έγινε προς όλους τους παίκτες, στους οποίους προτάθηκαν και υπογράφηκαν καινούρια συμβόλαια, αφού όλοι συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ομάδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά με καινούριους οικονομικούς όρους.

Στον κύριο Λιόγα δεν έχει γίνει καμία επίσημη μείωση αποδοχών ακόμη ούτε έχει υπογραφεί κάποιο καινούργιο συμβόλαιο μαζί του. Η διοίκηση του Γυμναστικού δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένη από τη συνεργασία μέχρι τώρα με τον κύριο Λιόγα, ο οποίος έχει κάνει μια θαυμάσια προετοιμασία και απόλυτα επαγγελματική δουλειά στην ομάδα του Γυμναστικού, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη για το πρωτάθλημα.

Τώρα, εάν για κάποιους προσωπικούς λόγους, ο Δημήτρης Λιόγας επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Χαλκίδα, για να αναλάβει την ομάδα της ΑΕΚ, αυτό είναι κάτι που η διοίκηση του Γυμναστικού αδυνατεί να ελέγξει και το κυριότερο δεν μπορεί να παρέμβει. Ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες, και αυτό είναι σίγουρα θεμιτό, αλλά και η κάθε ομάδα ανεξαρτήτου κατηγορίας, έχει τη δική της ιστορία και τις δικές της φιλοδοξίες και η ομάδα της Χαλκίδας φέτος παρ’ όλα τα οικονομικά προβλήματα και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν γενικά έχει βάλει πολύ ψηλά την πήχη στους στόχους της.

Επίσης, ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα είναι το γεγονός ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή (23/10) και είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να αλλάξει προπονητή. Ο Δημήτρης Λιόγας έχει δεσμευτεί στον πρόεδρο του Γυμναστικού να απαντήσει τη Δευτέρα (1

Keywords
Τυχαία Θέματα