Φιλικό με Ψαχνά η Κόρινθος

Τον Ηρακλή Ψαχνών θα αντιμετωπίσει η Κόρινθος σε φιλικό τεστ που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου την Κυριακή (23/10).

Παράλληλα, η διοίκηση της «Μπάρτσα» εξέδωσε δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου γνωστοποιεί ότι ξεκινούν εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου της πόλης. Για το λόγο αυτό, οι ιθύνοντες

της ομάδας ευχαριστούν τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Πνευματικό.

Το δελτίο Τύπου του ΤΑΠ Κόρινθος αναφέρει τα εξής:

«1. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 θα δώσει φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.

2. Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων για την έναρξη των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου (που αφορά τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και εργασίες περιβάλλοντος χώρου). Ένα όνειρο πολλών ετών, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα χάρη στις ενέργειες του Δήμου που για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο κοντά είναι στα αθλητικά δρώμενα του νομού. Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την ενέργεια αυτή.

Από το γραφείο τύπου
Του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα