Δίδαξαν μπάσκετ Καλαφατάκης, Μαρκόπουλος (photos)

Τέσσερις έμπειροι προπονητές έδωσαν το παρών στο τοπικό σεμινάριο προπονητικής που διοργάνωσε στη Δράμα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, στο σεμινάριο, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (19-20/05) στο «Δημήτρης Κραχτίδης», μίλησαν οι Θόδωρος Ροδόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος, Γιώργος Καλαφατάκης και Νίκος Γρηγοριάδης. Την αυλαία άνοιξε το Σαββάτο (19/05) ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην άμυνα στο pick

’n’ roll. Τη… σκυτάλη πήρε ο Θόδωρος Ροδόπουλος, ο οποίος μίλησε στους προπονητές για το μπάσκετ στη σημερινή εποχή, ενώ ο επίλογος της πρώτης ημέρας έπεσε με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο, να μοιράζεται τις γνώσεις του πάνω στην ατομική προπόνηση των περιφερειακών παικτών.

Η δεύτερη ημέρα άνοιξε με τον τεχνικό των Τιτάνων Δράμας, Νίκο Γρηγοριάδη, να αναλύει την 3/4 zone press 1-3-1. Εν συνεχεία, ο Σούλης Μαρκόπουλος μοιράστηκε κάποια πολύτιμα μυστικά πάνω στην ατομική προπόνηση ψηλών παικτών και το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με το Γιώργο Καλαφατάκη να αναλύει την επίθεση εναντίον άμυνας ζώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα