Ο Μακρόπουλος δεσμεύεται ότι θα κατέβει ο ΠΑΟ

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη», διαψεύδοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να μην κατεβαίνει στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος * Πλυτάς: «Σκεφτόμαστε να μην κατέβουμε»

Κατεβαίνει ή δεν κατεβαίνει; Κορώνα ή γράμματα; Μας το φυλάει για… έκπληξη ο Παναθηναϊκός εάν θα λάβει μέρος στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών για

τις θέσεις 3-4 με αντίπαλο την Χίο.

Ο έφορος του συλλόγου Νίκος Πλυτάς, μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν την ομάδα να μην συμμετέχει στους μικρούς τελικούς. «Σκεφτόμαστε να μην κατέβουμε στο ματς για οικονομικούς λόγους, με την προϋπόθεση όμως να μην υπάρξουν κυρώσεις από την ΚΟΕ».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος δηλώνει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, «Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Έχω υποχρέωση να καλύψω όλα τα έξοδα των ταξιδιών της ομάδας. Όσο είμαι πρόεδρος, θα κρατήσω ψηλά τη σημαία του συλλόγου», αναφέρει ο Πρόεδρος.

Στο μεταξύ, δεν έχει σταλεί ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση στην Κολυμβητική Ομοσπονδία, ενώ ουδείς έχει ενημερώσει τους παίκτες του «τριφυλλιού» τι μέλλει γενέσθαι.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα πως ενδεχομένως οι «πράσινοι» να ζητήσουν τη συγκατάθεση της Χίου για να γίνουν τα παιχνίδια στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα