Ντέρμπι με Φοίνικα ο Ολυμπιακός

00:56 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ένας βαθμός χωρίζει τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη.

Στο κλειστό του Ρέντη διεξάγεται το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, με τον τρίτο στη βαθμολογία Ολυμπιακό να υποδέχεται τον τέταρτο Φοίνικα Σύρου (4/2, 20.00, Novasports).

Για πρώτη φορά μετά από καιρό στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να συμπεριληφθεί

ο Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί. Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς θα βρίσκεται εκτός απρόοπτου και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Πορτορικανός ακραίος Χουάν Φιγκερόα.

«Είναι ένα ντέρμπι, όχι μόνο γιατί μας χωρίζει μόλις ένας βαθμός, αλλά γιατί αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης, οποίος περιμένει από την ομάδα του: «Να παίξουμε ακόμη καλύτερα απ' ό,τι στα προηγούμενα ματς. Άγχος είναι λογικό να υπάρχει, αλλά έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετό δρόμο».

Στον Φοίνικα ο Νίκος Νεόφυτος επίσης δεν υπολογίζει τον εδώ και καιρό τραυματία Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς, ενώ όπως ξεκαθάρισε: «Για μας είναι όλα τα παιχνίδια ντέρμπι κι όχι μόνο αυτό. Το έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια και με αυτή τη λογική παίζουμε σε όλα τα ματς. Παίζουμε με τους πρωταθλητές και αξίζουν τον σεβασμό μας. Εμείς ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε από το συγκεκριμένο ματς αυτό που μας αναλογεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα