Δεν ξεχνάει τον Αλφόνσο Φορντ ο Παπάγου

Τη μνήμη του Αλφόνσο Φορντ, που έφυγε από τη ζωή στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 νικημένος από λευχαιμία, θα τιμήσει ο Παπάγου.

Η ομάδα που έφερε το χαρισματικό σκόρερ στα ελληνικά παρκέ δεν ξεχνάει τον «Αλ» και διοργανώνει φιλικό στη μνήμη του, στις 15 Σεπτεμβρίου στο «Σαλούν», στο περιθώριο του οποίου θα αποσυρθεί και η φανέλα του. Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τους διοικούντες τον Παπάγου, που προσπαθούν

να τα διοργανώσουν όλα στην εντέλεια, καλώντας στην Ελλάδα όλους τους πρώην συμπαίκτες του όχι μόνο στην ομάδα τους, αλλά και σε Ολυμπιακό, Σπόρτιγκ και Περιστέρι.

Η ανακοίνωση: «Μπορεί από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 ο Αλφόνσο Φορντ να παίζει μπάσκετ στα παρκέ του Παραδείσου, αλλά εμείς στον Α.Σ. Παπάγου δεν τον έχουμε βγάλει ούτε μία ημέρα από το μυαλό μας. Με αφορμή τα οκτώ χρόνια από τον αδόκητο χαμό του ο Α.Σ. Παπάγου, η ομάδα η οποία έφερε τον σπουδαίο αυτό αθλητή στην Ελλάδα, διοργανώνει φιλικό αγώνα στη μνήμη του. Στο παιχνίδι θα συμμετάσχει μία ομάδα παλαιμάχων του ΑΣΠ και μια ομάδα συμπαικτών του «Αλ» από Ολυμπιακό, Σπόρτιγκ και Περιστέρι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/09/2012 στο κλειστό γήπεδο Παπάγου.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να έρθετε στο «Σαλούν» και όλοι μαζί να τιμήσουμε έναν από τους σπουδαιότερους σκόρερ και ανθρώπους που αγωνίστηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Να τιμήσουμε αυτόν που ανάγκασε την Ευρωλίγκα να ονομάσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε «Alphonso Ford Trophy». Περισσότερες πληροφορίες για όλα συμβούν στις 15/09 θα έχετε στο άμεσο μέλλον. Ο Α.Σ. Παπάγου δεν ξεχνά».

Keywords
Τυχαία Θέματα