Δεν τα κατάφεραν οι Μπρούερς του Κοτταρά

02:47 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς κέρδισαν με 5-2 τους Μιλγουόκι Μπρούερς και διέκοψαν αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων.

Άλλωστε ο Madison Bumgarner (5-1) «έσβησε» την ομάδα του Τζορτζ Κοτταρά (1/4 hits) για επτά innings, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει RBI με double. Ακόμα, οι Buster Posey και Brett Pill συμπλήρωσαν με άλλα RBIs το έκτο inning, στο οποίο το σκορ έγινε 4-1 υπέρ των «γιγάντων». Ακολούθησε ατομικό home run

του Ryan Braun, που επέστρεψε στη σύνθεση των Μπρούερς, ενώ ο Santiago Casilla έκανε το πέμπτο του save.

Ένα διπλό home run του Adam Dunn σε βάρος του Jose Valverde (2-1) στο ένατο inning διαμόρφωσε το 3-2 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ επί των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Σε αυτό το ματς επανήλθε στα γήπεδα ο Delmon Young για πρώτη φορά, ύστερα από τη σύλληψη του στη Νέα Υόρκη στις 27 Απριλίου.

Τέσσερα hits είχε ο Daniel Murphy στο 4-3 των Νιου Γιορκ Μετς σε βάρος των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Ακόμα, ο Mike Nickeas και ο Andres Torres σημείωσαν από δύο RBIs στο τέταρτο inning, οπότε ο Johan Santana (1-2) πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε τρία runs. Έξι saves συμπλήρωσε στο ένατο inning o Frank Francisco.

Σε εξέλιξη είναι τα Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Σινσινάτι Ρεντς, Χιούστον Άστρος-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, Κλίβελαντ Ίντιανς-Τέξας Ρέιντζερς, Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Νιου Γιορκ Γιάνκις και Τάμπα Μπέι Ρέις-Όκλαντ Αθλέτικς. Το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Τορόντο Μπλου Τζέις, Σιάτλ Μάρινερς-Μινεσότα Τουίνς, Κολοράντο Ρόκις-Ατλάντα Μπρέιβς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Μαϊάμι Μάρλινς, ενώ έχουν ολοκληρωθεί ήδη άλλα τρία ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα