«Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Γιουβέντους για τον Παπασταθόπουλο»

Ουρά κάνουν οι υποψήφιοι «μνηστήρες» πίσω από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, καθώς όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του, Νίκος Κλιτσίδης, η Γιουβέντους δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

«Δεν με εκπλήσσει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που ξέρει μπάλα και είναι ικανός να παίξει σε πολλές θέσεις της άμυνας, ανεξάρτητα από το σύστημα (με τρεις ή τέσσερις πίσω). Όμως η Γιουβέντους δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται. Από την άλλη,

ο Σωκράτης δεν είναι ο μοναδικός αμυντικός που παρακολουθεί», τόνισε αρχικά ο Κλιτσίδης σε ιταλική ιστοσελίδα, σπεύδοντας ωστόσο να ξεκαθαρίσει πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν έχει κανένα παράπονο από τη μέχρι τώρα παρουσία του στη Γερμανία:

«Ο ποδοσφαιριστής είναι μια χαρά στη Βέρντερ και θα ήταν περίεργο να θέλει να τον πουλήσει όταν μόλις πριν λίγο καιρό τον απέκτησε. Πάντως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

Αξίζει τέλος να υπενθυμιστεί πως σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, η «Γηραιά Κυρία» παραχωρεί στη Βέρντερ εκτός από χρήματα και τον Ελία, προκειμένου να φέρει τον Παπασταθόπουλο στο Τορίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα