Δεν ενδιαφέρει το Τσάμπιονς Λιγκ τον Παναθηναϊκό

Τι και αν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος δεσμεύεται πως η ομάδα θα λάβει κανονικά μέρος στους μικρούς τελικούς με την Χίο, το πιο πιθανό είναι να μην κατέβουν οι «πράσινοι».

Τι Τσάμπιονς Λιγκ τι Λεν Τρόφι; Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού δεν ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στην πρώτη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ η συμμετοχή στο Λεν Τρόφι

θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας τον Αύγουστο.

Και μπορεί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος να δεσμεύεται ότι η ομάδα θα κατέβει κανονικά στους αγώνες του μικρού τελικού με την Χίο, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τους «πράσινους» να μην συμμετέχουν στους αγώνες για τις θέσεις 3-4, αφού δεν τους ενδιαφέρει η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο μεταξύ, οι παράγοντες του «τριφυλλιού» έχουν στείλει επιστολή στην ΚΟΕ και περιμένουν απάντηση εάν υπάρξουν κυρώσεις στην περίπτωση μη συμμετοχής. Σύμφωνα με την περσινή προκήρυξη, όταν μία ομάδα δεν λάβει μέρος στα play offs δεν της επιβάλλεται καμία τιμωρία, αυτό ισχύει μόνο όταν μία ομάδα δεν λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οπότε, η τελική απόφαση των «πρασίνων» θα εξαρτηθεί από την απάντηση της ΚΟΕ για ποινή ή μη.

Keywords
Τυχαία Θέματα