Απειλούν με επίσχεση οι εργαζόμενοι στο ΣΕΦ

Ανακοίνωση για τα πλείστα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι στο ΣΕΦ εξέδωσε η Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι εργαζόμενοι του φαληρικού σταδίου είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες και κάποιοι εξ αυτών, οι ηλεκτρολόγοι συγκεκριμένα, σκέφτονται πλέον σοβαρά να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά με σημερινή (21/05) ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στο ΣΕΦ, ο κόμπος έχει φθάσει στο

χτένι και δεν σκοπεύουν να υποστούν επιπλέον εξαθλίωση και μείωση της αξιοπρέπειάς τους. Καλούν, επίσης, τη διεύθυνση του ΣΕΦ να προστατεύσει τα συμφέροντά τους, έστω και τη δωδεκάτη ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση φέρονται διατεθειμένοι να αντιδράσουν, θέτοντας σε κίνδυνο την τέλεση του τρίτου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας: «Μετά από 27 χρόνια λειτουργίας του σταδίου οδηγούν το ΣΕΦ με μαθηματική ακρίβεια σε απαξίωση και μαρασμό και τους εργαζομένους σε εξαθλίωση. Μια ανύπαρκτη διοίκηση και διεύθυνση, που αφού επί 2,5 χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα (εκτός από την περικοπή μισθών), έτσι ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του σταδίου, αλλά και να δώσει με τις ενέργειές της την απαραίτητη δυνατότητα ανάπτυξης και προοπτικής, διαλύει σήμερα με τη συμπεριφορά της και τους εργαζόμενους με τις οικογένειές τους, αφήνοντάς τους απλήρωτους για δύο μήνες και έπεται και συνέχεια… Έφτασαν τα έσοδα του σταδίου στο χειρότερό τους σημείο από την ίδρυση του ΣΕΦ. Ουσιαστικά τα μηδένισαν και αυτά χωρίς να τα εισπράττουν. Όσοι συναλλάσσονται με το στάδιο ανήκουν στο κίνημα «Δεν πληρώνω». Κανείς δεν πληρώνει. Έφτασε το κατάστημα «Ναι» να οφείλει 1.500.000 ευρώ - ενοίκια 30 μηνών (!) και να μην του γίνεται έξωση (!), παραμένοντας σε λειτουργία, λες και δεν συμβαίνει τίποτα (!), δημιουργώντας τεράστια ερωτηματικά.

Το συμβόλαιο του Ολυμπιακού φτιάχνεται (!) 2,5 χρόνια και όλο έρχεται ()), πελάτες του σταδίου οφείλουν και δεν γίνεται τίποτα! Σε λίγο καιρό, επειδή οι οφειλές του σταδίου έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ποσά (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λπ..), θα μας κόψουν το φως, το νερό, το τηλέφωνο κ.λπ. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μεταφέρθηκαν από τον προϋπολογισμό του ΣΕΦ 900.000 ευρώ για την επισκευή των πινάκων του ΟΑΚΑ, χωρίς να υπάρξει ούτε η ελάχιστη αντίδραση από τη διοίκηση και τη διεύθυνση του ΣΕΦ. Όλα αυτά και πολλά άλλα δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά στους εργαζομένους. Επειδή, λοιπόν, «ο κόμπος έφτασε στο χτένι», οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να υπομείνουν άλλο αυτή την εξαθλίωση, αλλά και τη μείωση της αξιοπρέπειάς τους. Καλούμε τη διεύθυνση του σταδίου, έστω και την τελευταία ώρα, να προστατεύσει τα συμφέροντα του ΣΕΦ, αλλά και των εργαζομένων του, όπως επίσης και την πλειοψηφία του σωματείου, να αφήσει τις ανακοινώσεις των «Ευχαριστιών» και να αγωνιστεί μαζί με τους εργαζόμενους για την επίλυση των προβλημάτων τους, που καθημερινά διογκώνονται, έτσι ώστε να σταματήσει η συνεχής ταπείνωσή τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα