Δεν μπόρεσε ούτε ο Κοτταράς

Τελευταίος αποκλείστηκε ο Τζορτζ Κοτταράς στο «βαρύ» 8-0 των Σικάγο Καμπς σε βάρος των Μιλγουόκι Μπρούερς.

Τη δεύτερη τους νίκη σε επτά ματς πήραν οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων», καθώς ο Matt Garza παραχώρησε μόλις τρία hits και σημείωσε εννέα strikeouts σε οκτώ και 2/3 innings. Το τελευταίο out της αναμέτρησης, όμως, καταγράφηκε από τον Shawn Camp και ήταν σε βάρος του Κοτταρά. Αντίθετα ο Zack Greinke δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης σαν pitcher των Μπρούερς.

Με διπλό home run

και τέσσερα RBIs του Michael Young, οι Τέξας Ρέιντζερς επιβλήθηκαν με 5-3 των Σιάτλ Μάρινερς. Έτσι ο Derek Holland έκανε το ατομικό 1-0 με οκτώ strikeouts σε επτά innings .Πάντως ο Kyle Seager σημείωσε θεαματικό home run για τους φιλοξενούμενους.

Αν και βρέθηκαν πίσω με 6-0, οι Μινεσότα Τουίνς επικράτησαν των Λος Άντζελες Έιντζελς με 10-9. Ο Justin Morneau σημείωσε το νικητήριο home run στο όγδοο inning, ενώ οι Joe Mauer και Josh Willingham έστειλαν επίσης τη μπάλα εκτός γηπέδου, κάτι που κατάφερε και ο Mark Trumbo για τους «αγγέλους». Ακόμα, ο Denard Span έκανε τέσσερα hits και ο Matt Capps πήρε το δεύτερό του save.

Από την πλευρά τους, οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς κέρδισαν με 4-2 τους Κολοράντο Ρόκις, με τον Madison Bumgarner να επικρατεί του 49χρονου Jamie Moyer. Μάλιστα ο νικητής pitcher δεν είχε… γεννηθεί, όταν ξεκίνησε ο Moyer στο MLB. Στο τέλος, πάντως, απαιτήθηκε ένα πολύ δύσκολο save του Brian Wilson.

Ένα wild pitch του Alfredo Simon καθόρισε το 3-2 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς επί των Σινσινάτι Ρεντς στο δέκατο inning. Μάλιστα οι «κόκκινοι» είχαν ήδη δύο outs. Αν και ισοφαρίστηκαν στο ένατο inning, οι «εθνικοί» πήραν την πέμπτη τους νίκη σε επτά παιχνίδια στο πρώτο extra inning.

Την πέμπτη τους νίκη σε έξι ματς «έγραψαν» οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς με το 7-2 επί των Τάμπα Μπέι Ρέις. Ο Drew Smyly έκανε το ντεμπούτο του, αλλά δεν πήρε τη νίκη και συνέχισε την σχετική φετινή παράδοση των αρχικών pitchers των «τίγρεων», οι οποίοι δεν έχουν χρεωθεί ακόμα «W».

Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσει το Φιλαδέλφεια Φίλις-Μαϊάμι Μάρλινς. Ακόμα, στις πέντε θα ξεκινήσουν τα Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς.

Keywords
Τυχαία Θέματα