Δεν ανησυχούν στην Καστοριά για Καλαφάτη

20:46 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι της Καστοριάς στο άκουσμα της είδησης περί ένστασης των Λευκαδίων για αντικανονική συμμετοχή του Καλαφάτη.

Οι «γουναράδες» υποστηρίζουν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα και πως θα το αποδείξουν στην Πειθαρχική Επιτροπή. Ο παίκτης αγωνιζόταν στην ομάδα από την αρχή της σεζόν, όμως πριν από λίγους μήνες ήρθε σε κόντρα με την παλιά διοίκηση. Αποχώρησε από την ομάδα, χωρίς να πάρει ωστόσο

την ελευθέρας του, και πήγε στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους και φυσικά δεν συμφώνησε με καμία άλλη ομάδα. Όταν η κατάσταση στην Καστοριά άλλαξε, με την αποχώρηση της διοίκησης Σταμούλη και της ανάληψης καθηκόντων από την επιτροπή σωτηρίας, ο Καλαφάτης επέστρεψε. Εξάλλου, δεν είχε πάρει ποτέ το δελτίο του και παραμένει παίκτης των «κυανοκίτρινων».

Οπότε στην Καστοριά θεωρούν πως θα δικαιωθούν και πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εξάλλου, γνωρίζουν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για ένα υγιές ξεκίνημα τη νέα σεζόν από το τοπικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα