Χαραλαμπίδης: «Τελικός το ματς με Ηρακλή»

Τελικό χαρακτήρισε το κυριακάτικο (24/02) παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την ΑΕΠ Ηρακλής στο «Παντελής Μαγουλάς» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (24/02).

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι η Νίκη Βόλου θα δώσει τα πάντα για να μπορέσει να μπει εκ νέου σε τροχιά ανόδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα με τεράστια δυναμική, όπως

έχει δημιουργηθεί μετά τη συγχώνευση. Είναι το τρίτο στη σειρά ντέρμπι που δίνουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Βλέπουμε το ματς σαν τελικό. Η νίκη θα είναι πολύ σημαντική και θα δώσουμε το παν για να την πάρουμε, προκειμένου να ξαναμπούμε σε τροχιά ανόδου.

Μας δίνεται η ευκαιρία μ’ αυτό το παιχνίδι, αν το πάρουμε, να ξαναβρεθούμε στις πρώτες θέσεις. Νομίζω ότι κατάλαβαν και τα παιδιά πως έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, στο οποίο χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη. Έχουμε ορκιστεί ότι θα δώσουμε το παν, για να έρθει αυτή η νίκη στην ομάδα».

Για πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα: «Ίσως υπάρχουν μία ή δύο αλλαγές. Τις αποφάσεις μας θα τις πάρω μέχρι αύριο. Το σύστημα θα είναι παρόμοιο».

Ο Χαραλαμπίδης είπε επίσης: «Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη. Συγκεκριμένα με τον Γάζωρο δεν είχαμε τόσο επιθετικό σύστημα, αλλά το ίδιο το παιχνίδι κατά τη διάρκειά του το έκανε επιθετικό. Να ξέρετε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο.

Αν πάτε λίγο πιο πίσω και θυμηθείτε τον Παναιτωλικό, θα δείτε ότι τρία χρόνια προσπαθούσε να ανέβει με τεράστιο μπάτζετ και τεράστιους παίκτες. Πάντα με τη Νίκη οι αντίπαλες ομάδες δίνουν το κάτι παραπάνω, γιατί λένε ότι παίζουν με τη Νίκη. Ξέρετε πώς λειτουργεί ψυχολογικά αυτό το πράγμα. Σίγουρα θέλουμε δουλειά, για να βρούμε τις λύσεις, ώστε να παίρνουμε και εμείς τα παιχνίδια.
Αυτό που έχω διαπιστώσει όσο βρίσκομαι εδώ είναι ότι θέλει πάρα πολλή δουλειά ιδιαίτερα στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών, γιατί δεν ξέρω αν κάποιοι το ‘χουν καταλάβει ότι βρίσκονται σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ επαγγελματικά, για να αντεπεξέλθουν στη δυναμική της. Περισσότερο εκεί θέλω να δουλέψω, ν’ αλλάξουν οι ποδοσφαιριστές νοοτροπία, να γίνουν πιο επαγγελματίες, γιατί αυτή η ομάδα έχει τεράστια δυναμική».

Για τους παίκτες και αν δίνουν το 100%: «Δεν ξέρω πώς μάθανε οι παίκτες. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι θέλει περισσότερη δουλειά και προσπάθεια στην προπόνηση και γενικά να είσαι περισσότερο επαγγελματίας, για να μπορείς ν’ αντεπεξέλθεις στον πρωταθλητισμό».Για το αν άλλαξαν νοοτροπία: «Ναι, έχω δει κάποια αλλαγή. Καθίσαμε και συζητήσαμε με τα παιδιά μετά το ματς με τον Γάζωρο. Κάναμε πολλή κουβέντα. Πιστεύω ότι διορθώθηκαν κάποια πράγματα και το κατάλαβαν και οι ίδιοι. Ελπίζω ότι την Κυριακή θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο».

Για την ΑΕΠ Ηρακλής: «Έχουν έμπειρους παίκτες κι αυτό μετράει πάρα πολύ στο πρωτάθλημα. Βέβαια, είναι μια καινούργια ομάδα και προσπαθούν κι αυτ

Keywords
Τυχαία Θέματα