Δεληγιάννης: «Να φανούν στο νερό τα αποτελέσματα»

Ο διεθνής τερματοφύλακας, Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο παιχνίδι με τη Ρουμανία και την προετοιμασία που ακολουθεί για το Προολυμπιακό.

«Νομίζω ότι παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι από τους Ρουμάνους. Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και την ευκαιρία να πάρουμε ένα αποτέλεσμα με 3-4 γκολ διαφορά. Αλλά έγιναν κάποια λάθη όχι από τακτικής άποψης, κυρίως ατομικά», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα

της Ομοσπονδίας, ο διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Δεληγιάννης αναφορικά με την χθεσινή (20/3) παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στους Ρουμάνους.

Στο μεταξύ, από σήμερα οι διεθνείς βρίσκονται στο Βελιγράδι όπου προετοιμάζονται για το Προολυμπιακό τουρνουά, και εκεί θα παραμείνουν έως και το Σάββατο. «Έχουμε ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Δουλεύουμε αρκετά σε θέματα τακτικής, η οποία απαιτεί συγχρονισμό, δουλειά και χρόνο. Προπονούμαστε σε όλους τους τομείς, άμυνα, επίθεση, παίκτη παραπάνω και λιγότερο και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα να φανούν στο νερό», πρόσθεσε.

Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού και της Εθνικής μίλησε ακόμα για την χαρά του που φόρεσε ξανά το σκουφάκι με το εθνόσημο. «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι στην Εθνική. Ασφαλώς και ήθελα την πρόκριση και αν αποφεύγαμε τα ατομικά λάθη, αλλά αν είχα καλύτερη απόδοση κι εγώ από την πλευρά μου, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να περάσουμε. Βέβαια, όλα είναι μέσα στον αθλητισμό. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε».

Σχολίασε το κλίμα που υπάρχει, λέγοντας: «Μπορεί να είναι και καλύτερο απ' ότι το άφησα. Υπάρχουν μικρά παιδιά με ενθουσιασμό τα οποία έπαιζαν μαζί και στα μικρότερα κλιμάκια και σε συνδυασμό με την εμπειρία άλλων παικτών δημιουργείται ένα πολύ όμορφο κλίμα».

Για το προολυμπιακό τουρνουά στο Έντμοντον δήλωσε: «Βεβαίως, η πρόκριση είναι εφικτός στόχος. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την προετοιμασία μας στο Βελιγράδι ώστε να «μονταριστούμε» και να φορμαριστούμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι», ενώ για το ενδεχόμενο εκδίκησης από Ισπανία και Ρουμανία σχολίασε «στον αθλητισμό δεν πρέπει να κοιτάζουμε με αυτόν τον τρόπο. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο στόχο μας χωρίς να ασχολούμαστε εις βάρος ποιανού θα τον πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα