Δεληγιάννης και Μπλάνης στο Onsports (video)

Ο Νίκος Δεληγιάννης και ο Φώτης Μπλάνης παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι με τη νίκη αλλά δυσαρεστημένοι από την εξέλιξη του αγώνα.

O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη της ομάδας του, είπε: «Νομίζω ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά. Είδαμε δύο παιχνίδια, ένα που διήρκησε τριάντα λεπτά και ένα που διήρκησε δύο. Σε αυτό που διήρκησε τριάντα λεπτά, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε πάρει μία διαφορά

με τέσσερα γκολ και μπορούσε να γίνει πέντε και έξι. Ήμασταν άριστοι στην άμυνα, πάρα πολύ καλοί, δώσαμε τον ρυθμό που θέλαμε με τους φουνταριστούς και γενικά είχαμε πολύ καλές επιλογές. Στα τελευταία δύο λεπτά, παρουσιάσαμε το φαινόμενο που είχαμε παρουσιάσει και στα παιχνίδια με Βουλιαγμένη, Χίο και Μπούντβα, από τα οποία, τα δύο μας έχουν κοστίσει κιόλας. Αυτό πρέπει να σταματήσει για να μπορέσει να ανοίξει και πάλι η ψαλίδα που πολλοί λένε ότι έχει κλείσει».

Από την πλευρά του, ο Φωτης Μπλάνης τόνισε: «Ο αρχηγός με κάλυψε σχεδόν σε όλα. Πραγματικά είναι κρίμα, μετά από μία τέτοια νίκη, να μην την χαιρόμαστε όπως θα θέλαμε. Η δυναμικότητα και η διαφορά των δυο ομάδων κατά την γνώμη μου, είναι πολύ διαφορετική και δεν είναι το 9-8 που έληξε το παιχνίδι. Έχει παρατηρηθεί συχνά το φαινόμενο των τελευταίων δύο λεπτών, να είμαστε κακοί, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Τα κεφάλια μέσα γιατί υπάρχει μεγάλη συνέχεια μπροστά μας, ακόμα είμαστε στην αρχή. Πολλή δουλειά από εδώ και πέρα και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα