Δάγλας: «Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Αλέκος Δάγλας μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας των Γυναικών απέναντι στη Φινλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση, εάν εξαιρέσουμε ένα διάστημα όπου ο αντίπαλός μας έπαιξε ζώνη και δεν μας βγήκαν κάποια σουτ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Φινλανδία είναι πολύ καλή ομάδα. Τα κορίτσια ήταν πολύ προσηλωμένα

στην άμυνα και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη. Πλέον πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι και στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Από την πλευρά της η Ζωή Δημητράκου υπογράμμισε: «Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας. Έχουμε κάποιες απουσίες και προσπαθήσαμε και καλύψαμε τα κενά με τον καλύτερο τρόπο. Παίξαμε πολύ με το μυαλό μας σήμερα και αποδώσαμε πολύ καλά στην άμυνα. Θέλαμε τη νίκη στο ξεκίνημα αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε και να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με την Λετονία».

Keywords
Τυχαία Θέματα