Χρυσικός:«Θα κυνηγήσω το όριο»

Για τις δυσκολίες του αγώνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην μίλησαν οι νικητές σχολιάζοντας και τις ατομικές του επιδόσεις.

Βασίλης Χρυσικός (ΑΕΠ Ολυμπιάς)- 20χλμ. βάδην Ανδρών: «Η υγρασία που είχε με δυσκόλεψε σε συνδυασμό με τη ζέστη. Ο αγώνας για μένα ήταν να κάνω ένα καλό πέρασμα για τα 50χλμ. βάδην που είναι ο φετινός μου στόχος. Ο επόμενος αγώνας μου θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ή στο μίτινγκ του Δουβλίνου, όπου θα κυνηγήσω το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» (προπονήτρια Κωνσταντίνα Μπορνιβέλη).

Δέσποινα Ζαπουνίδου (ΦΟ Αριδαίας)- 20χλμ. βάδην Γυναικών: «Αγωνίστηκα

για να βοηθήσω τον σύλλογό μου. Είχε πολλή ζέστη και με επηρέασε, με αποτέλεσμα να κάνω μια κούρσα για να κερδίσω. Δεν θα πάρω μέρος στους Βαλκανικούς για να ξεκουραστώ και μετά να μπω δυνατά στις προπονήσεις για να προετοιμαστώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου» (προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος).

Γιώργος Κελεπούρης (ΑΣ Φίλιππος Βέροιας)- 20χλμ. βάδην Νέων: «Είμαι την Σχολή Ευελπίδων και παρατάυτα η κούρσα πήγε πολύ καλό, το περίμενα το ατομικό ρεκόρ, αλλά όχι ότι θα κέρδιζα τόσο εύκολα. Προέρχομαι από μια επέμβαση και στόχος μου είναι φέτος να δυναμώσω στα 20χλμ.» (προπονητής Νίκος Κελεπούρης).

Παναγιώτα Τσινοπούλου (ΣΟΑ Φωκιανός Καρδίτσας)- 20χλμ. βάδην Νέες: «Δεν είμαι ευχαριστημένη από το χρόνο μου, αλλά ήταν το πρώτο μου 20άρι, οπότε είμαι ικανοποιημένη από τη νίκη μου. Ο αέρας και ο ήλιος επηρέασαν την προσπάθειά μου και βάδισα απλά για να τερματίσω, χωρίς να πιεστώ. Στόχος μου φέτος είναι να πετύχω ένα χρόνο μεταξύ 1 ώρα 38 και 1 ώρα 40. Τον επόμενο μήνα θα πάρω μέρος σε μίτινγκ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Τσεχία» (Θανάσης Δεληγιάννης).

Κώστας Ντεντόπουλος (ΑΕΠ Ολυμπιάς)- 10χλμ. βάδην Εφήβων: «Μετά τα μισά του αγώνα με έπιασε ο δικέφαλος, με αποτέλεσμα να κάνω προσπάθεια για να τερματίσω και τα κατάφερα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να πιάσω το όριο (43.50). Ελπίζω στο Βουκουρέστι και στους Βαλκανικούς να είμαι καλύτερα και θα κυνηγήσω τη διάκριση. Όσον αφορά το όριο θα το κυνηγήσω το καλοκαίρι. Θέλω να εκφράσω και ένα παράπονο ό,τι στην Πάτρα δεν υπάρχει φυσικοθεραπευτής και αναγκάζεται η προπονήτριά μας να μας κάνει μασάζ» (προπονήτρια Κωνσταντίνα Μπορνιβέλη).

Ιουλία Μπαράκου (ΓΣ Καλλιθέας)- 10χλμ. βάδην Νεανίδων: «Είμαι ευχαριστημένη, γιατί είμαστε στη φάση προετοιμασίας και βγήκε ατομικό ρεκόρ και κατάφερα να κερδίσω. Ο στόχος μου είναι το καλοκαίρι να κατεβάσω και άλλο το χρόνο μου» (προπονητής Παναγιώτης Γερακός).

Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (ΓΑΣ Ιλισός)- 10χλμ. βάδην Παίδων: «Περίμενα και πιο κάτω, φυσικά χαίρομαι για τη νίκη μου και τοατομικό ρεκόρ. Ίσως αν δεν είχε ζέστη να πήγαινα καλύτερα Σημασία έχει όμως ότι θα πάρω μέρος με την Εθνική ομάδα στους Βαλκανικούς. Ο επόμενος αγώνας μου πάντως, είναι την ερχόμενη Πέμπτη σε σχολικούς αγώνες στον Άγιο Κοσμά που θα κατεβώ και πάλι στα 10χλμ.» (προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος).

Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΑΟ Θέρσιππος Περιστερίου)- 5χλμ. βάδην Κορασίδων: «

Keywords
Τυχαία Θέματα