Χουγκάζ: «Να βρει το δρόμο του ο ΟΦΗ»

Τέρμα στο σερί των δύο ηττών θέλει να θέσει, με τον ερχομό του στον ΟΦΗ, ο Κρις Χουγκάζ.

Ο 43χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας και στόχος του είναι να τη βοηθήσει να βρει το δρόμο της. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των νεοφώτιστων, εξήγησε πως ο σύλλογος πληροί όλες τις προδιαγραφές για να πρωταγωνιστήσει στη φετινή Α2, ενώ δικός του στόχος είναι να βγάλει το πάθος των παικτών στο παρκέ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με τον ΟΦΗ;
«Είχε

ατυχή αποτελέσματα. Δεν έχω, όμως, σαφή εικόνα. Θέλω να δω από κοντά την ομάδα. Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε όλοι, ώστε έχοντας την κατάλληλη ψυχολογία να μπορέσει η ομάδα να βρει το δρόμο της».

-Είχατε αγωνιστεί σε αυτήν την ομάδα ως παίκτης την περίοδο 2000-2001 .Τι σημαίνει για εσάς ο ΟΦΗ;
«Από το Ηράκλειο και από τον ΟΦΗ έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Εδώ γέννησε η σύζυγός μου τα (δίδυμα) παιδιά μου, ενώ είχα και πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του νησιού και αναμνήσεις. Ξέρω τη δυναμική της ομάδας και του κόσμου ιδιαίτερα. Ο ΟΦΗ με τον κόσμο που έχει, τη διοίκηση και τους παίκτες είναι ομάδα που πληροί όλες τις προδιαγραφές».

-Κατά τη διάρκεια της παρουσίας σας σε άλλες ομάδες, οι παίκτες εμφανίστηκαν ψυχωμένοι και έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη, σε αντίθεση με ό,τι είχαν παρουσιάσει μέχρι τότε. Πώς το δικαιολογείτε;
«Η αρχή είναι αυτή. Η δουλεία του παίκτη είναι αυτή. Να μπαίνουν στο παρκέ και να τα δίνουν όλα. Να είναι ψυχωμένοι. Αυτό είναι η βασική αρχή του μπάσκετ. Τον ίδιο δρόμο ακολουθώ κι εγώ. Μέσα από τη δουλειά θα βγάλουμε όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται μια ομάδα. Η εικόνα, πάντως, που θα βγάζει ομάδα θα έχει αγωνιστικότητα, ψυχή και πάθος. Το μπάσκετ το αγαπώ και θέλω να δώσω όλο μου τον εαυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα