Χωρίς Γρύλλο, για το «διπλό», ο Εργοτέλης

18:38 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Χωρίς το Μιχάλη Γρύλλο, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Χαλκίδα, θα αγωνιστεί αύριο (05/02) ο Εργοτέλης.

Οι Κρητικοί δοκιμάζονται, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού κόντρα στο συντοπίτη Ηρόδοτο. Στόχος τους δεν είναι άλλος από το «διπλό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πέτρος Τσαμπάς: «Σε όλα τα τοπικά ντέρμπι οι αντίπαλοι δεν κυνηγούν μόνο τους βαθμούς, αλλά ενδιαφέρονται και

για το γόητρο. Για αυτό περιμένουμε τον Ηρόδοτο να παίξει με ιδιαίτερο κίνητρο, άσχετα με τη βαθμολογική θέση του. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν, οπότε δεν αναμένονται εκπλήξεις». Είπε ακόμα…

Για τις δύο διαδοχικές ήττες του Εργοτέλη, από Ψυχικό και Χαλκίδα: «Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι για αυτά τα αποτελέσματα, που ήταν και προϊόντα ατυχίας. Μπορούσαμε να πάρουμε έστω μία νίκη, αλλά τώρα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Για εμάς είναι απαραίτητη η νίκη την Κυριακή (05/02), προκειμένου να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Για το εάν είναι φαβορί κόντρα στον Ηρόδοτο: «Μπορεί να κερδίσαμε άνετα στον πρώτο γύρ,ο όμως από τότε έχει περάσει καιρός και κάθε ματς είναι διαφορετικό. Η εμπειρία που έχω από τέτοια ντέρμπι με κάνει να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Η έδρα δεν θα παίξει ρόλο, αλλά θα μετρήσει ποιος θα παίξει πιο αποφασιστικά και πιο έξυπνα. Μακάρι να γίνει ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα