Χατζηιωάννου: «Διπλό όφελος στην Καβάλα»

19:02 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Κίνητρο για επιπλέον δουλειά αποτελεί η συμμετοχή του Πιερικού στην τελική φάση του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που διεξήχθη στην Καβάλα.

Το συγκρότημα της Κατερίνης μπορεί αγωνιστικά να μην κατάφερε να διακριθεί, αφού έμεινε στην τελευταία θέση, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι παίκτες του δεν βγήκαν κερδισμένοι και μάλιστα διπλά, όπως

ανέφερε ο προπονητής τους Στέλιος Χατζηιωάννου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων είχε διπλό όφελος για εμάς. Το πρώτο είναι ότι ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, μια ανάμνηση ζωής και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να τη βιώσουμε παρέα με αθλητές που μεγαλώσαμε μαζί. Το δεύτερο είναι ότι αποτελεί μεγάλο κίνητρο για επιπλέον δουλειά και προσπάθεια. Ο ανταγωνισμός στο υψηλότερο επίπεδο ανέδειξε αδυναμίες τόσο ομαδικές όσο και ατομικές, που καλούμαστε να καλύψουμε μέσα από τη σκληρή προπόνηση. Το μέτρο σύγκρισης πλέον είναι διαφορετικό από αυτό των τελευταίων ετών, όχι μόνο για την εφηβική ομάδα, αλλά και για όλο το πρόγραμμα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου».

Keywords
Τυχαία Θέματα