Χατζηαλέξης: «Είχαμε καλή απόδοση»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια, παρά την επιθετική δυστοκία των παικτών του, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Προοδευτικής, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αναφερόμενος στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με την Καλαμάτα.

Ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε ότι οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, καθώς δημιούργησαν πέντε κλασσικές ευκαιρίες, γεγονός που τον γεμίζει με αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας της σεζόν…

«Είχαμε καλή απόδοση, δημιουργήσαμε πέντε κλασσικές ευκαιρίες αλλά δεν τις

τελειώσαμε, απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπόρεσε να μας απειλήσει. Πάντως αισιοδοξώ για τη συνέχεια ότι θα τα πάμε πολύ καλά» τόνισε ο Χατζηαλέξης, ο οποίος έχει ακόμα έναν λόγο να… χαμογελάει.

Συγκεκριμένα οι Συρίγος και Λύγκος θα εκμεταλλευτούν το ρεπό της Προοδευτικής και θα προλάβουν ν’ αποθεραπευθούν χωρίς να χάσουν κάποιο από τα επόμενα ματς της κορυδαλλιώτικης ομάδας.

Σε έντονους ρυθμούς επιστρέφουν οι Κουμεντάκος, Τερεκανίδης και Αλεξίου, προσφέροντας περισσότερες λύσεις στον Χατζηαλέξη για τη συνέχεια. Τέλος, η διοίκηση της Προοδευτικής έψαχνε αντίπαλο για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, ωστόσο δεν βρέθηκε διαθέσιμη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα