Παπακωνσταντίνου: «Αξίζει περισσότερα ο Αίας Σαλαμίνας»

Πεπεισμένος πως ο Αίας Σαλαμίνας θα καταφέρει να ανακάμψει και να πραγματοποιήσει μια πορεία αντάξια των δυνατοτήτων του στον 9ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, είναι ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου.

Ο 22χρονος επιθετικός μέσος, οποίος αποκτήθηκε από τους νησιώτες το καλοκαίρι, μίλησε στο Onsports για την πορεία της ομάδας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και αναφέρθηκε στις προοπτικές που έχει η ομάδα,

τη φετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπακωνσταντίνου:

«Δεν καταφέραμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, βρισκόμαστε στην 3η θέση από το τέλος με συγκομιδή μόλις τρεις βαθμούς. Στα δύο παιχνίδια που δώσαμε στο γήπεδό μας με την Ελλάς Ποντίων και τον Αστέρα Βάρης, παραχωρήσαμε ισοπαλία με το ίδιο σκορ 1-1, ενώ μπορούσαμε να πάρουμε ισάριθμες νίκες, ενώ γνωρίσαμε την ήττα 3-0 στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό, και αναδείχθηκαμε ισόπαλοι 0-0 με την Ραφήνα εκτός έδρας.

Είμαστε μια νέα ομάδα, η οποία αποτελείται από αρκετούς ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.
Ο Αίας Σαλαμίνας αξίζει περισσότερα από όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Διαθέτουμε δυνατότητες και πιστεύω πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα αποδείξουμε ποια είναι η αξία μας.

Την Κυριακή θα παίξουμε με τον Εθνικό στην έδρα μας. Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα