Χαριστέας: «Ο Ρεχάγκελ θα σώσει την Χέρτα»

Μπορεί ο Αγγελος Χαριστέας να περνάει δύσκολες ημέρες στο Αγρίνιο και να κρέμεται σε μια κλωστή η τύχη του Παναιτωλικού στην Super League, ωστόσο ο «Χάρι» εξέφρασε την πίστη του για την παραμονή της Χέρτα στην Μπουντεσλίγκα υπό την τεχνική καθοδήγηση του Οτο Ρεχάγκελ.

Ο διεθνής επιθετικός που συνέδεσε το όνομά του με το γαλανόλευκο έπος του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, μίλησε στην ιστοσελίδα svenskafans.com και δήλωσε βέβαιος πως ο «Χερ – Οτο» θα καταφέρει να κάνει

για μία ακόμη φορά το θαύμα του.

«Ξέρω ότι θα σώσει την Χέρτα…» τόνισε ο «Χάρι» όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν ο Ρεχάγκελ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της Χέρτα, σκιαγραφώντας εν συνεχεία το προπονητικό προφίλ του.

«Ο Ρεχάγκελ δημιούργησε μια Εθνική Ελλάδας όπου ο ένας παίκτης πάλευε για τον άλλο. Εχει μεγάλο ταλέντο να βγάζει από τους παίκτες στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ξέρει όλα τα δυνατά και αδύνατα σημεία των ποδοσφαιριστών του…» τόνισε ο επιθετικός του Παναιτωλικού και πρόσθεσε:

«Δεν κουράζει τους παίκτες με τακτικές ενημερώσεις. Εργάζεται πολύ στο ψυχολογικό τομέα και στην ενότητα των παικτών. Ετσι καταφέραμε στην Ελλάδα να κερδίσουμε το Euro του 2004 στη Πορτογαλία, επειδή ήμασταν ομάδα με υψηλό ομαδικό πνεύμα. Ηταν έργο Ρεχάγκελ…»

Keywords
Τυχαία Θέματα