Χαμόγελα στο Αγρίνιο

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις του Παναιτωλικού μετά την ιστορική νίκη επί του Άρη, το απόγευμα της Τετάρτης (18/4) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό στην Football League, ωστόσο, όπως αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Κάτι τέτοιο βρίσκει… εφαρμογή στα «καναρίνια» μια και μετά τη νίκη επί των Θεσσαλονικέων, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα χαμόγελα

ήταν πολλά στην προπόνηση της Πέμπτης (19/4), στην οποία όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που έκαναν ασκήσεις με μπάλα.

«Απόντες» από το κανονικό πρόγραμμα του Παναιτωλικού ήταν οι Ακαλέ και Φερνάντες, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία, μια και υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμού. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουτρομάνος.

Οι Αγρινιώτες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, το απόγευμα της Παρασκευής (20/4) στις 17:30 στο «Emileon Sport Center».

Keywords
Τυχαία Θέματα