Κρατούν... μόνο Mathis οι Κολτς

01:36 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Αν και ο Peyton Manning αναμένεται να αποδεσμευτεί, οι Ιντιανάπολις Κολτς προτίθενται να κρατήσουν τον Robert Mathis.

Ο 30άχρονος defensive end διανύει περίοδο διαπραγματεύσεων με την διοίκηση του συλλόγου του, ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Φαίνεται, μάλιστα, πως αποτελεί προτεραιότητα για τους Κολτς.

Αναφορικά με τον quarteback-σημαία της ομάδας της Ιντιανάπολις, ο Manning παραμένει στο... κενό. Δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα επίσημα, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα και έχει

εκδηλωθεί ήδη σχετικό ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Από την πλευρά τους, οι Νιου Ορλίνς Σέιντς προσπαθούν να πείσουν τους Will Smith, Drew Brees, Carl Nicks, Marques Colston και Tracy Porter να ανανεώσουν με τα λιγότερα δυνατά λεφτά. Σκοπός των «αγίων» είναι να εξοικονομήσουν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια δολάρια, ώστε να κινηθούν εύκολα στην «αγορά» των free agents.

Σε άλλη αξιοσημείωτη μεταγραφική εξέλιξη του NFL, οι Πίτσμπουργκ Στίλερς αποδέσμευσαν τον 35χρονο wide receiver, Hines Ward. Πρόκειται για παίκτη με 14ετή πορεία στους Στίλερς, καθώς επιλέχθηκε από την συγκεκριμένη ομάδα στο ντραφτ του 1998. Ο MVP του Super Bowl του 2006 ολοκλήρωσε την πορεία του στον σύλλογο του Πίτσμπουργκ με 1,000 catches, 12,083 γιάρδες και 85 receiving touchdowns.

Keywords
Τυχαία Θέματα