Μπρούκλιν Ντέκερ: Ερωτευμένη με τη Ζιζέλ! (photos+video)

Το σέξι κορίτσι του Battleship δηλώνει ξεκάθαρα πως έχει εμμονή με τη θεά της πασαρέλας… Τι θα πει ο διάσημος τενίστας, Άντι Ρόντικ;

«Ολοι έχουμε ένα ΤΟΠ 5 με τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής μας, έτσι δεν είναι; Συνήθως υπάρχουν άντρες στη δική μου λίστα αλλά η Ζιζέλ είναι τέλεια από κάθε άποψη. Είναι το νούμερο 1 μου», αποκαλύπτει η σέξι πρωταγωνίστρια, Μπρούκλιν Ντέκερ, καθώς… κυλιέται στα πατώματα με λευκά διαφανή εσώρουχα, για τη φωτογράφιση του GQ.

Η σταρ

του Battleship, όπου συμπρωταγωνιστεί με τη τραγουδίστρια Ριάνα, μπορεί να είναι το είδωλο εκατομμυρίων γυναικών στον πλανήτη –για το ταλέντο και το υπέροχο σώμα της- αλλά έχει κι εκείνη τις δικές της εμμονές.

Η Μπρούκλιν έσβησε τα 25 κεράκια στην γενέθλια τούρτα της την προηγούμενη εβδομάδα και ευχήθηκε μέχρι τα 31 να έχει μοιάσει στην υπέροχη Ζιζέλ ενώ όταν ο δημοσιογράφος της θύμισε ότι έχει εμμονή και με το… περίεργο συγκρότημα των Dave Matthews Band εκείνη απάντησε γελλώντας: «Ναι, ναι, το ξέρω! Το ξέρω! Ο σύζυγός μου (Άντι Ρόντικ) θα μου κάνει πραγματικά μεγάλη πλάκα για αυτό».

Δείτε το βίντεο με την προηγούμενη καυτή φωτογράφιση της Μπρουκλιν Ντέκερ για το GQ:

Keywords
Τυχαία Θέματα