Μπλεγμένος και ο αδερφός του Όουεν;

Ο Τέρι Όουεν είχε βγάλει χρήματα ποντάροντας στην παραμονή του Γουέιν Ρούνεϊ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Της... μόδας φαίνεται πως έχει γίνει στην Αγγλία η εμπλοκή συγγενών ποδοσφαιριστών, σε στοιχηματικά σκάνδαλα. Λίγες μέρες μετά την εμπλοκή του πατέρα και του θείου του Γουέιν Ρούνεϊ στην υπόθεση με την αποβολή του Στιβ Τζέννινγκς, ήρθε η σειρά και της οικογένειας Όουεν. Και το αξιοσημείωτο είναι ότι έστω και... έμμεσα, το θέμα αφορά πάλι τον Ρούνεϊ.

Πριν από περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου

του 2010, ο Γουέιν Ρούνεϊ ανανέωνε το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουάιτεντ, κάνοντας την... έκπληξη, καθώς άπαντες θεωρούσαν ότι θα συμφωνήσει με την συμπολίτισσα Σίτι. Μία ώρα πριν ανακοινωθεί η συμφωνία του Άγγλου επιθετικού με τους «κόκκινους διαβόλους», ο αδερφός του Μάικλ Όουεν, συμπαίκτη του Ρούνεϊ, πόνταρε 200 στερλίνες στην παραμονή του Ρούνεϊ στον «Ολντ Τράφορντ» και σχεδόν πενταπλασίασε αυτά τα χρήματα.

Το γεγονός αυτό είχε προξενήσει εντύπωση στις αρχές, καθώς έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και περισσότερα τα φαινόμενα με τους στοιχηματισμούς που αφορούν κυρίως εσωτερικές πληροφορίες των ομάδων. Έτσι, ο Τέρι Όουεν δεν αποκλείεται να κληθεί μέσα στις επόμενες μέρες να δώσει εξηγήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα