Ρίστιτς: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Η πλέι μέικερ του Αστέρα Εξαρχείων, Καταρίνα Ρίστιτς, ήταν αναμφισβήτητα η πολυτιμότερη παίκτρια της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Οι 24 πόντοι που σημείωσε οδήγησαν τον Αστέρα Εξαρχείων στη μεγάλη νίκη επί της ΦΕΑ. Η 28χρονη Σλοβένα μίλησε στο Onsports για την επιτυχία της ομάδας της.

Η αναμέτρηση του Αστέρα Εξαρχείων με τη ΦΕΑ ήταν συγκλονιστική και χρειάστηκε η παράταση (63-63 κ.α), για να κριθεί ο νικητής.

Η Καταρίνα Ρίστιτς ηταν εντυπωσιακή και με τους 24 πόντους και τα 4 τρίποντα, τα οποία σημείωσε, χάρισε στον Αστέρα Εξαρχείων το δεύτερο ροζ φύλλο στη φετινή σεζόν.
Η Σλόβένα μίλησε στο Onsports για το παιχνίδι με τη ΦΕΑ, τους στόχους της ομάδας, αλλά και για το πώς βλέπει μέχρι τώρα τη ζωή στην Αθήνα.

«Όλη την εβδομάδα προπονηθήκαμε σκληρά για να έιμαστε έτοιμες για αυτό το παιχνίδι. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η ΦΕΑ. Νομίζω παίξαμε σκληρή άμυνα, κάτι που μας βοήθησε αρκετά στο να πάρουμε τη νίκη», τόνισε η Ρίστιτς για να συμπληρώσει όσον αφορά τους στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν:

«Στόχος μας είναι να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Πρέπει, όμως, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ καλές ομάδες. Ειδικά ο Αθηναϊκός είναι εξαιρετικός και όλα τα παιχνίδια θα έχουν ενδιαφέρον. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο».

Όσον αφορά την προσωπική της απόδοση, τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μένα. Ήμουν λίγο τυχερή διότι όλα τα σουτ μπήκαν μέσα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

Η Ρίστιτς δείχνει να έχει εγκλιματιστεί στην Ελλάδα, και όπως μας είπε λατρεύει την Αθήνα:

«Λατρεύω την Αθήνα. Είναι τέλεια η πόλη και οι συνθήκες για μπάσκετ είναι ιδανικές. Έχω εγκλιματιστεί απόλυτα και περνάω πολύ καλά στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα