Μπλαν: «Ισοπαλία; Μπα…»

Ο τεχνικός της Γαλλίας, Λοράν Μπλαν τόνισε ότι η ομάδα του θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην Βοσνία.

Πολύ κοντά στην πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρίσκεται η Γαλλία η οποία για την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Βοσνία, θέλει απλά την ισοπαλία για να «κλείσει» θέση στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τον Λοράν Μπλαν ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ισοπαλία

δεν θα είναι αρκετή για την ομάδα του και θα κυνηγήσει τη νίκη.

«Όλοι οι παίκτες θέλουν να βρεθούν στα τελικά της διοργάνωσης και γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Είναι ένας τελικός επειδή το λέτε εσείς. Στην πραγματικότητα δεν είναι. Και οι δύο ομάδες μπορούν εντέλει να βρεθούν στα τελικά», είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός της Μπορντό.

Σχετικά για το αν είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για τους άπειρους ποδοσφαιριστές, είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για αυτούς. Όταν θέλεις να κάνεις μεγάλη καριέρα πρέπει να δείξεις καλά στοιχεία σε ένα τέτοιο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Μπλαν.

«Δεν μπορούμε να έχουμε ως στόχο την ισοπαλία. Αν το κάνουμε αυτό τότε θα είναι πολύ πιθανό να ηττηθούμε. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης θα παλέψουμε για τη νίκη», είπε ο Γάλλος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα