Κόντε: Ας γράψουμε ιστορία

10:57 26/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, η Γιουβέντους παραμένει στην κορυφή τρεις βαθμούς μπροστά από την Μίλαν μετά και το 1-0 επί της Τσεζένα με τον Αντόνιο Κόντε να καλεί τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται και να γράψουν ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στους δικούς μας αγώνες και να μην σκεφτόμαστε τι κάνει η Μίλαν. Να δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα ώστε να μην έχουμε τύψεις στο τέλος ό,τι και αν γίνει. Πριν ένα χρόνο

πρακτικά δεν υπήρχε τίποτα σε αυτή την ομάδα. Καθόμασταν σε ένα μεγάλο τραπέζι για ένα ωραίο δείπνο αλλά δεν κάναμε τίποτα. Τώρα όμως θέλουμε να φάμε. Οι παίκτες μου είναι πεινασμένοι για επιτυχίες. Έχουμε μια εκπληκτική ευκαιρία πλέον. Το στυλό είναι πάνω στο γραφείο και μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Ας το κάνουμε!".
Για την δύσκολη νίκη στο τέλος κόντρα στην Τσεζένα, ο Κόντε δήλωσε: "Δείξαμε την ωριμότητα μας σε έναν δύσκολο αγώνα, που δίκαια πήραμε την νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που πάλεψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Όλοι στην ομάδα, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αναπόφευκτα, προσπαθήσαμε λίγο περισσότερο, δεδομένου ότι η Τσεζένα είχε κλειστεί".
Για το χαμένο πέναλτι του Πίρλο στο 9ο λεπτό αλλά και για τον Μποριέλο, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Το χαμένο πέναλτι δεν επηρέασε το παιχνίδι. Σίγουρα αν είχαμε σκοράρει τότε, η Τσεζένα θα είχε παίξει πιο επιθετικά. Σχετικά με τον Μποριέλο είμαι πολύ χαρούμενος. Όταν ήρθε δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έπρεπε να δουλέψει σκληρά. Τώρα είναι καλά και έχει φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του".

Keywords
Τυχαία Θέματα