Μπιέλσα: «Δεν είναι αυτή η διαφορά Ατλέτικο και Μπιλμπάο»

Αφού πρώτα ανέλαβε απόλυτα την ευθύνη για την βαριά ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με 3-0 στο χθεσινό τελικό του Europa League, στη συνέχεια ο Μαρσέλο Μπιέλσα ξεκαθάρισε πως η πραγματική εικόνα της Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν είναι αυτή που είδαμε στο Βουκουρέστι!

Εμφανώς απογοητευμένος αλλά και χωρίς διάθεση να… κρυφτεί παρουσιάστηκε ο Μαρσέλο Μπιέλσα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά τον τελικό ανάμεσα στην Ατλέτικο

και την Μπιλμπάο. Ο Αργεντινός τεχνικός των Βάσκων ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, εξήγησε γιατί ήρθε η ήττα, ενώ πρόσθεσε ότι οι Μαδριλένοι δεν είναι τόσο ανώτεροι…

«Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα και δεν περιμέναμε τόση μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο τι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε και τι συνέβη τελικά. Το κλειδί ήταν ότι κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι που ήθελαν και εμείς το αντίθετο. Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, εκείνοι ακολούθησαν το πλάνο τους και νιώθω προσωπικά υπεύθυνος για αυτό. Δεν τίθεται θέμα παρηγοριάς, είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθουν έτσι όταν δεν έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Φυσικά και είναι συντετριμμένοι», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το μέγεθος της νίκης δεν ήταν αντίστοιχο του τι είδα εγώ, η διαφορά ήταν υπερβολική. Αυτό που συνέβη κατά την άποψή μου είναι ότι πέτυχαν τρία τέρματα και έκαναν οκτώ ευκαιρίες, εμείς είχαμε εννιά και σημειώσαμε ένα. Αυτό για το οποίο λυπάμαι είναι ότι η διαφορά που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο δεν αντικατοπτρίζει και αυτή που υπάρχει στην πραγματικότητα. Δεν αμυνθήκαμε καλά, δεν ήμασταν αποφασιστικοί στην επίθεση και φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτό είναι ξεκάθαρα δική μου ευθύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα