Το «σεντόνι» μέσω Ατρόμητου και το γήπεδο

09:13 10/5/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για ταξίδι του Ντέμη Νικολαΐδη στο Ντουμπάι κάνει λόγο η εφημερίδα, με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης να μεταβαίνει εκεί, πριν πάει στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την Sportday, σε αυτό το ταξίδι υπάρχει η περίπτωση να κάνει συζητήσεις με τον Τουρκί Αλ Σουντάιρι, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται. Ωστόσο, όπως τονίζεται, το σίγουρο είναι πως ο Ντέμης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη και τότε θα αρχίζει να βάζει τα

πράγματα στην θέση τους και να επιστρέψει στο διοικητικό κομμάτι. Αναφορά γίνεται φυσικά και στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου ο Νίκος Κωστένογλου ζητάει σοβαρότητα από τους παίκτες του και συγκέντρωση για νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

GOAL

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου τονίζεται πως με νίκη η Ένωση θα φέρει τα... κάτω πάνω στην υπόθεση πρωτιάς. Από εκεί και πέρα και αναφορικά με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η εφημερίδα τονίζει πως όλοι κρέμονται από τα χείλη του. Η εφημερίδα τονίζει πως όσο περνούν οι μέρες και δεν συγκεντρώνονται τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται για να βγει η θηλιά από τον λαιμό της Ένωσης τόσο εντείνεται ο προβληματισμός για το μέλλον. Όσο για τις σημερινές προγραμματισμένες πληρωμές των ποδοσφαιριστών, αυτές θα πάρουν αναβολή μερικές μέρες, καθώς όλοι οι παίκτες γνωρίζουν πως έχει η κατάσταση.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τίτλο: «ΑΕΚάρα για σεντόνι» η εφημερίδα προαναγγέλλει το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και παράλληλα καλεί και τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας. Αναφορά γίνεται και στα χθεσινά ραντεβού των Δημητρέλου-Μπόβαλη με ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου οι διοικούντες πήραν τις εγγυήσεις πως όλοι σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο τους αγώνες των πλέι οφ. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά σε ταξίδι του Νικολαΐδη στο Ντουμπάι, πριν ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ μεταβεί στο Λονδίνο, ενώ υπάρχει και το θέμα με την πρόταση που έχει η Ένωση για να προετοιμαστεί στη Σκωτία. Αναφορά γίνεται και στο θέμα του γηπέδου, εκεί όπου θα προκηρυχθεί διαγωνισμός, με τον Μπεθάνη πολύ πιθανό να καταθέτει και αυτός τη δική του πρόταση, ενώ το ραντεβού Βούρου-Ντέμη μετατίθεται για μετά την επιστροφή του Νικολαΐδη από την Αγγλία.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Με κυρίαρχο θέμα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, η εφημερίδα έχει τίτλο «Λιώστε τους» και προαναγγέλλει πως η ομάδα θα παραταχθεί με Κλωναρίδη, Λεονάρντο και Λυμπερόπουλο στην επίθεση με... φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στα χθεσινές τετ α τετ του Δημητρέλου με τους Γκουντγιονσεν, Λεονάρντο και Βάργκας, ενώ για τον Ντέμη Νικολαΐδη υπάρχει αναφορά πως πριν από το Λονδίνο μπορεί να έχει μεταβεί στο Ντουμπάι. Τέλος, ανάλυση γίνεται και για το θέμα το γηπέδου, όπου θα προκηρυχθεί διαγωνισμός προτάσεων από την Ερασιτεχνική και καταγράφονται τα 6 βήματα που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής.

Keywords
Τυχαία Θέματα