H Ευρώπη παίζει μπάλα

10:42 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στη… σκιά του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας και σε παιχνίδια τα οποία κρίνουν τον τίτλο σε αρκετά πρωταθλήματα, η Ευρώπη παίζει μπάλα!

Στην Αγγλία, μόλις μια αγωνιστική πριν το τέλος, οι συμπολίτισσες Σίτι και Γιουνάιτεντ δίνουν τη δική τους «μάχη» για τον πρωτάθλημα καθώς ισοβαθμούν, ωστόσο οι «πολίτες» είναι αυτοί που έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μετά τη νίκη τους με 1-0 στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής.

Ωστόσο, η Σίτι έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στη Νιούκαστλ, η οποία κάνει όνειρα για… Champions League

με νίκη απέναντι στους «πολίτες», οι οποίοι παίζουν για ένα και μόνο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από το τρίποντο!

Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σουόνσι ωστόσο η προσοχή των παικτών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και των παικτών του θα είναι στραμμένη στο τι θα κάνει η Σίτι, ενώ από την άλλη, οι Ουαλοί είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, κάτι το οποίο έχουν αποδείξει περίτρανα!

Δείτε την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ...

Όσο για τον τελικό του FA Cup, η Λίβερπουλ κοντράρεται με την Τσέλσι, σε μια αναμέτρηση όπου το τρόπαιο αποτελεί… βάλσαμο για τις δυο ομάδες ενώ να θυμίσουμε πως οι «ρεντς» έχουν κατακτήσει ήδη το Λιγκ Καπ, με τους «μπλε» να είναι στον τελικό του Champions League.

Στην Ιταλία, τα βλέμμα όλων είναι στραμμένα στο Μιλάνο, όπου η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Μίλαν, σε μια αναμέτρηση χωρίς… αύριο για τις δυο ομάδες!

Αυτό γιατί, μια αγωνιστική πριν το τέλος, οι δυο ομάδες «καίγονται» για το τρίποντο της νίκης ώστε να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους, με τους μεν «νερατζούρι» να κυνηγούν την έξοδο στο Champions League ενώ οι «ροσονέρι» με ήττα λένε πιθανότατα «αντίο» στο πρωτάθλημα, καθώς αν νικήσει η Γιουβέντους την Κάλιαρι, τότε όλα θα έχουν κριθεί.

Από την άλλη, η «βέκια σινιόρα» δεν θέλει να… αυτοκτονήσει για ακόμη μια φορά στην έδρα της Κάλιαρι, καθώς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λέτσε, δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, με την Σαρδηνία να μην είναι ιδιαίτερα… φιλόξενη!

Δείτε την βαθμολογία του Καμπιονάτο...

Στη Γαλλία, η ευχάριστη έκπληξη του Σαμπιονά, Μονπελιέ, αν καταφέρει να… αποδράσει από την έδρα της Ρεν για την 36η αγωνιστική τότε θα έχει κάνει… άλμα τίτλου, την ίδια ώρα που η Παρί φιλοξενείται από την Βαλενσιέν και δεν έχει κανένα περιθώρια για απώλεια βαθμών.

Δείτε την βαθμολογία του Σαμπιονά...

Φιέστα ετοιμάζει η πρωταθλήτρια Ισπανίας απέναντι στην Γρανάδα, καθώς μετά το γλέντι στην πλατεία Cibeles, οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο, σχεδιάζουν ήδη τις… διακοπές τους, ενώ ή Μπαρτσελόνα του ασταμάτητου Λιονέλ Μέσι θα υποδεχθεί την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Καταλονίας.

Σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλαγα με τoυς φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για έξοδο στο Champions League, ενώ οι «χολχονέρος» ετοιμάζονται για τον τελικό του Εuropa League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αθλέτικ Μπιλμπάο (υποδέχεται την Χετάφε

Keywords
Τυχαία Θέματα