Μπένος: «Ο κόσμος της Καλαμάτας δεν συμβιβάζεται με τη μιζέρια»

Για δίκαιη νίκη της Καλαμάτας επί της Ζακύνθου έκανε λόγο ο Γιώργος Μπένος, ο οποίος αναφέρθηκε στον κόσμο, δίνοντάς του «άφεση αμαρτιών» που δεν έρχεται ακόμη στο γήπεδο.

Ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα θα πείσει τον κόσμο με την αγωνιστική της συμπεριφορά να επιστρέψει στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπένου στη συνέντευξη Τύπου, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα sportstonoto:

«Το μεγάλο όνομα της Μαύρης Θύελλας, η πολύ βαριά της φανέλα, η τεράστια ιστορία της και το φιλότιμο των παικτών μας,

χαλύβδωσαν την ομάδα μας και καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι όταν μείναμε, άδικα και πολύ αυστηρά μέσα στο γήπεδό μας, με 10 παίκτες.

Κατακτήσαμε δίκαια τη νίκη. Ήμασταν βέβαια καλύτεροι από το πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλές φάσεις σε όλο τον αγώνα και έτσι πήραμε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, κάτι που ξέρουμε όλοι πως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, ειδικά στην Β’ και στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σιγά- σιγά, είμαι σίγουρος πως θα γυρίσει και ο κόσμος μας στο γήπεδο. Ο μεγάλος κόσμος της Μαύρης Θύελλας γνωρίζει από ποδόσφαιρο, έχει δει δεκαετίες τώρα την ομάδα του στην Α’ και στην Β’ Εθνική και δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα, την μιζέρια. Θέλει διάρκεια προκειμένου να πειστεί για να επιστρέψει. Δεν τον αδικούμε λοιπόν τον κόσμο μας. Είμαστε σίγουροι πως θα τον πείσουμε και σιγά – σιγά θα έρθει και να γεμίσει ξανά τις εξέδρες μας».

Για το στόχο της ομάδας είπε: «Στόχος είναι πάντα η παραμονή μας στην κατηγορία. Σε τρία ματς από την ημέρα που ήρθα στην Μαύρη Θύελλα πήραμε επτά βαθμούς. Αν συνεχίσουμε έτσι ίσως θα μπορούμε να πούμε πως πάμε και για κάτι καλύτερο. Σιγά- σιγά, θέλει διάρκεια είπαμε και σταθερότητα. Μακάρι σε 25 μέρες που θα παίξουμε πάλι εδώ μέσα να έχει γίνει ακόμη καλύτερος ο αγωνιστικός μας χώρος. Δεν είναι τώρα η Μαύρη Θύελλα να παίζει σε τέτοιο γήπεδο, της ντροπής όπως το είχαμε πει, ούτε φυσικά σε τέτοιες κατηγορίες. Θα ήθελα όμως και περισσότερο σεβασμό και αντίθετα λιγότερη αυστηρότητα από τους διαιτητές προς την Μαύρη Θύελλα.

* Δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου ο Ζόραν Γέφτοβιτς, ο οποίος ερωτώμενος από τους συναδέλφους τόνισε ότι διαμαρτύρεται με αυτό τον τρόπο για τη συμπεριφορά του συναδέλφου του, Γιώργου Μπένου, που έλεγε στους ποδοσφαιριστές του να μην τηρούν το fair play. Ο κ. Γέβτοβιτς έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα